Кекси з малиною нашвидкоруч

Кекси з малиною нашвидкоруч - 1 - изображение

Кекси з малиною нашвидкоруч

Гості вже в дорозі до вас, а в холодильнику пусто? Пропонуємо відкинути хвилювання і приготувати нашвидкоруч ароматні кекси з малиною. Власним рецептом легкого та смачного десерту до чаю поділився український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, суддя шоу «МастерШеф. Битва сезонів» на СТБ Ектор Хіменес-Браво.

«Коли сам собі шеф, то можеш вигадати шедеври з будь-яких інгредієнтів. А в мене було тісто та малина. Рецепт нашвидкуруч, коли гості вже в дорозі, а ти встиг тільки прибратися», – ділиться Ектор.

Інгредієнти:

  • Малина — 300 грамів;
  • Масло вершкове — 50 грамів;
  • Пудра цукрова — 20-30 грамів;
  • Бездріжджове тісто — 1 пачка;
  • Пудра для прикрашання.

Спосіб приготування кексів з малиною:  

У форму для кексів викладаємо пергамент. Малину збиваємо занурювальним блендером. Додаємо малину (попередньо пропускаємо через сито) до вершкового масла та цукрової пудри. Добре збиваємо вінчиком. Розкачуємо тісто у прямокутну форму, змазуємо його приготованою начинкою. Закручуємо тісто у «ковбаску», ріжемо на порційні шматочки, у кожному робимо надріз посередині та формуємо кекс, викладаємо у форму, змащуємо тісто оливковою олією. Запікаємо у духовій шафі до готовності при 180 градусах. Прикрашаємо цукровою пудрою та свіжою малиною. Також можна спробувати з улюбленим варенням. Смачного!

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Фото: пресслужба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top