Блогер-мільйонер розповідає свою історію багатства у дебютному кліпі

Блогер-мільйонер розповідає свою історію багатства у дебютному кліпі - 1 - изображение

Як стати мільйонером в 19? Як мати жінку-модель? Як підкорити ТікТок та Інстаграм? Як з гуртожитку з тарганами переїхати у власну квартиру в центрі Львова? Життєвими лайфхаками як стати мільйонером ділиться популярний блогер зі Львова Андрій Гаврилів у своєму дебютному кліпі «Перший мільйон».

Це перший сольний трек від популярного блогера під музику від Krechet. Реліз просочений позитивним настроєм та дикою енергетикою. Це веселі, напористі вокальні партії під треп-біт. Трек – це реальна історія блогера, який завдяки цікавому контенту та популярності у соцмережах став мільйонером.

«Заробляти гроші мене надихнули таргани з гуртожитку, в якому я жив. Мені хотілось швидше покинути це місце. Моя дівчина, як і будь-яка дівчина хотіла подарунків та квітів. А також безхатьки, на місці яких я боявся опинитися», – каже Андрій Гаврилів.

Блогер також розповів про принципи, яких він дотримується у своєму житті, аби досягати успіху.

«Щоби заробити перший мільйон, потрібно добре навчитися ловити гроші, які летять у ваше життя і почати менше працювати. А також притримуватись таких життєвих кредо: залишайся завжди голодним, не важливо де ти, важливо з якою швидкістю ти рухаєшся, кожного дня ставай трішки кращим за себе вчорашнього». 

Фото: пресслужба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top