Ектор Хіменес-Браво: З красою України не зрівняється ні Колумбія, ні Мальдіви

Ектор Хіменес-Браво: З красою України не зрівняється ні Колумбія, ні Мальдіви - 1 - изображение

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор і суддя проєкту «МастерШеф» на СТБ Ектор Хіменес-Браво в черговий раз висловився про УКраїну та зізнався їй в любові.

Телеведучий за своє життя відвідав понад 50 країн, та запевняє, що кращої за України немає. Він опублікував відео в соцмережі, в якому поділився захопленням від краси нашої Батьківщини.

«Україна – красуня! Я відвідав за своє життя більш як 50 країн. З красою України не зрівняється ні Колумбія, ні Домінікана, ні навіть Мальдіви. Саме тому орки хочуть захопити нашу країну. У себе порядок не вміють наводити, от і лізуть на чужу територію. Рівняють нашу красу своїми ракетами і танками. Гнила росія, гнилі політики ми не віддамо цю красу! І помстимось за наших людей! Слава Україні! Слава Героям!», зазначив Ектор.  

Ектор Хіменес-Браво турбується про Україну та допомагає усіма можливими способами. Днями шеф-кухар відвідав Львів, де зовсім скоро планує відкрити свій новий ресторан. Це рішення він ухвалив після повномасштабного вторгнення росії в Україну, адже хоче підтримувати економіку країни ще більше.


Фото: особистий архів Ектора Хіменеса-Браво


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top