Ідеальний сніданок з авокадо та зеленню

Ідеальний сніданок з авокадо та зеленню - 1 - изображение

Надія Матвєєва, ведуча проєкту «Щасливі за сім днів» на СТБ, поділилася легким рецептом для корисного та смачного сніданку з авокадо.

В ефір СТБ повернувся проєкт «Щасливі за сім днів», який був відзнятий до повномасштабного вторгнення росії в Україну. Щонеділі, о 19:50, Надія Матвєєва, разом із Мариною Боржемською та Андрієм Жельветро, продовжують допомагати героїням реаліті змінювати своє життя. Цінними порадами експерти діляться не лише в ефірі! Так, Надія розповіла про один з улюблених рецептів для сніданку.

Інгредієнти:

Авокадо.

Гімалайська сіль.

Перець.

Сік лимона.

Помідори чері.

Яйце.

Листя салату чи інша зелень на власний смак.

Трюфельний соус (за бажанням).

Спосіб приготування:

Авокадо розділяємо навпіл, м’яку частину розминаємо до стану пюре, додаємо сіль та перець, сік лимона. Викладаємо пюре на листя салату та іншу зелень, прикрашаємо помідорами чері. Готуємо яйце-пашот: обережно розбиваємо яйце у маленьку чашку, додаємо у воду столову ложку оцту і чайну ложку солі. Коли вода добре кипить, ложкою створюємо водоверть і у середину виливаймо яйце, допомагаємо ложкою закрутитися. Приготування яйця займе 1,5 – 2 хвилини. Викладаємо до інших інгредієнтів. Здобрюємо декількома краплями соусу.

Смачного!


Фото: Pixabay


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top