Могилевська, KAMALIYA, MARIETTA привітали захисників та захисниць у День Козацтва України

Могилевська, KAMALIYA, MARIETTA привітали захисників та захисниць у День Козацтва України - 1 - изображение

14 жовтня, у День Козацтва та захисника України, Наталія Могилевська заспівала разом з українськими військовими, які захищають нашу країну від російської агресії. Пісня “Чом ти не прийшов” розчулила підписників співачки у Instagram. Наталя поділилася музичним відео,  де зібрані спогади  благодійних виступів співачки у військових частинах  ЗСУ по всій країні. 

“Низький уклін всім, хто захищає Україну! Молимося за вас до Матері Божої! Слава Господу Богу! Слава ЗСУ!”, – відмітила Могилевська.  

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

 

KAMALIYA

За декілька днів до Дня захисника України, співачка KAMALIYA повернулася додому та привітала військових. 

“Сьогодні, 14 жовтня, я хочу привітати всіх захисників та захисниць. Та подякувати вам за вашу силу, за вашу волю, за вашу мужність. Я бажаю вам бути здоровими, бути щасливими! Наші воїни, наші герої, ми вас дуже любимо, дуже чекаємо! І обов’язково вас дочекаємося з перемогою!”

У своєму Instagram KAMALIYA поділилася відео, де вона у військовій формі на кордоні України зустрічає  наших прикордонників обіймами. 

“І знову до рідної України! Додому!”, – прокоментувала артистка. 

Повернувшись додому, KAMALIYA вже встигла побачитися не тільки з рідними, але й поїхати до конюшні, де знаходиться один з її улюбленців. Саме коні – шалена пристрасть співачки. Нагадаємо, у своїй останній відеороботі “Кулями” KAMALIYA згадує  зруйновані будинки, підірвані автівки, окуповані міста, та  звільнену Бучу, де рашисти розстріляли багатьох коней, серед яких був і кінь співачки. 

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)

 

MARIETTA

Співачка MARIETTA, яка нещодавно поділилася радісною новиною про те, що перебуває на останніх місяцях вагітності, у День Козацтва поділилася чуттєвою світлиною разом зі своїм чоловіком. Майбутні батьки взяли участь у сімейній фотосесії, де Олександр у військовій формі ніжно цілує свою вагітну дружину. 

“Наші захисники та захисниці кожен день боронять нашу країну задля щасливого майбутнього наших дітей! За рідних, за свободу, за велику сім’ю українців! Перемоги вам!” – привітала MARIETTA. 

 

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Допис, поширений Марієтта (@marietta_ua)


Фото: особистий архів артистів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top