Ідеально смакує з ранковим круасаном: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом соусу голландез

Ідеально смакує з ранковим круасаном: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом соусу голландез - 1 - изображение

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом соусу голландез

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, ведучий проєкту «Прокинься з Ектором» та суддя «МастерШеф» на СТБ Ектор Хіменес-Браво показав в соцмережі свій сніданок, а також поділився рецептом соусу  голландез, який смакуватиме з багатьма стравами.

На сніданок шеф-кухар обрав хрумкий круасан з яйцем пашот, шинкою, томатами та соусом голландез. Як приготувати соус він також розповів своїм підписникам.

Ідеально смакує з ранковим круасаном: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом соусу голландез - 2 - изображение

Відомий шеф-кухар поділився рецептом соусу голландез

Інгредієнти:

  • Жовток – 2 шт;
  • Вершкове масло – 50 грамів;
  • Дрібка солі;
  • Сік однієї дольки лимона;
  • Перець до смаку;
  • Гірчиця французька – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

На водяній бані розтоплюємо вершкове масло, до нього додаємо жовтки, сіль та сік лимону. Перемішуємо вінчиком. Заварюємо до стану густої сметани, знімаємо з водяної бані, постійно помішуючи. Додаємо до цієї маси 4 столові ложки кип’яченої води, перемішуємо, та додаємо чайну ложку французької гірчиці. Перемішуємо і поливаємо наші пашоти. Смачного!

Нагадаємо, вже 30 липня, о 10:00 на СТБ, глядачі побачать прем’єрні випуски ранкового кулінарного шоу «Прокинься з Ектором». До найвідомішого шеф-кухаря країни завітають зірки «МастерШеф» в пошуках рецептів, якими можна забезпечити повноцінне харчування українців в сьогоднішніх умовах нестачі продуктів й жорсткої економії. Прем’єрні випуски проєкту виходитимуть щосуботи о 10:00.

Фото: прес-служба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top