Miss Grand International 2023: стали відомі імена журі

Miss Grand International 2023: стали відомі імена журі - 1 - изображение
В Україні добігає кінця кастинг на конкурс Miss Grand International 2023. Цього року відбір дівчат проходить в онлайн-форматі, щоб зробити можливою участь українок, які зараз перебувають у різних куточках світу. До складу зіркового журі потрапили дизайнер Андре Тан, шоумен Слава Дьомін та співачка Анна Буткевич.

«Конкурс Miss Grand International — один з найпрестижніших у світі. Знаю, що зараз до конкурсів краси багато хто ставиться скептично, але насправді за останні роки їх формат змінився. Сьогодні це вже не тільки дефіле у купальнику. Це культурна подія, на якій зустрічаються представники різних країн світу. І мова не тільки про самих конкурсанток, а про всю делегацію: стиліста, візажиста, перукаря, хореографа. Це ще один майданчик, на якому Україна може заявити про себе. Розповісти про нашу культуру та традиції, зробити більш помітними витвори українських дизайнерів одягу та аксесуарів. Крім того, цього року Miss Grand заявив тему конкурсу «STOP WAR». Голос нашої представниці має прозвучати потужно, щоб через особисту історію викликати емпатію в журі та представниць інших країн. Так працює культурна дипломатія», — каже голова журі національного конкурсу «Королева України 2023» Андре Тан.

Повний склад журі національного етапу конкурсу:
  • Андре Тан — дизайнер, президент Ukrainian Fashion Council
  • Анна Буткевич — актриса, співачка, теле- та радіоведуча
  • Слава Дьомін — ведучий, інтерв’юер
  • Вероніка Михайлишин — Королева України 2016, фіналістка «Miss Grand International»
  • Наталія Ковальова — президент конкурсу «Королева України», національний директор «Miss Grand International»

Експерти у сфері краси та моди оберуть переможницю конкурсу, яка в жовтні представить нашу країну на всесвітньому конкурсі у Вʼєтнамі.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top