Турецька авіакомпанія загубила валізу співачки NAVKA, яка несла благодійну місію

Турецька авіакомпанія загубила валізу співачки NAVKA, яка несла благодійну місію - 1 - изображение

Співачка NAVKA

Українська співачка NAVKA залишилась без валізи, в якій везла понад 40  унікальних вишиванок, прикраси ручної роботи та дизайнерські речі до Тель-Авіву на благодійний фестиваль “Етнохутір 2022”. Ці речі артистка планувала продати, і купити реанімобіль для захисників ОК “Південь”.

Про неприємний інцидент NAVKA повідомила у своїх соціальних мережах. За словами дівчини, винні представники авіакомпанії:

Turkish Airlines таки досі не повернули валізу. І навіть не вийшли на зв‘язок. Тобто, вони навіть не знають, де валіза? Чому я розстроююсь аж так сильно? Тому що ці вишиванки і прикраси – це план дозбирати кошти на реанімобіль для наших хлопців. Вся та краса збиралась для двох ярмарок: в Тель Авіві і 30.07 в Мангаймі на фестивалі культур, де я теж маю виступати. І в перших числах серпня я мала відвозити авто. Запланувала, хто з дітьми залишиться… Я не знаю, може у вас є якісь варіанти, як придумати так, щоб місячна робота багатьох людей по виготовленню і організації доставки вишиванок не зійшла на нівець – і щоб кожна прикраса, сорочка  сукня, чи торбинка знайшла свою власницю чи власника? І щоб план по якнайшвидшому придбанні реанімобіля не відтягнувся ще на місяць. Це звісно, що за умови, що валізу таки знайдуть… ПС: на фото одна з сорочок ручної роботи, яка теж була у валізі…” 

Ну а поки команда артистки не втрачає надію на пошук валізи, NAVKA закликає українців та активну громаду закордоном доєднатись до збуту прекрасного вбрання. Тому якщо ви власник шоу-руму закордоном, володієте маркетплейсом або просто хочете придбати унікальні речі від співачки, переходьте у соціальні мережі NAVKA. Це не просто продаж, це життя наших військових!

Нагадаємо, NAVKA з перших днів повномасштабного вторгнення активно тримає мистецький фронт та надійний тил для наших військових. Співачка не лише активно гастролює на благодійниках містами Європи, а і бере участь у ярмарках та закриває збори для ЗСУ.

Фото: прес-служба артистки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top