«Супермама»: чим дивуватимуть мами з Полтавщини

Дмитро Карпачов

На СТБ розпочинається новий тиждень реаліті «Супермама»! Аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня на глядачів чекає знайомство з мамами з Полтавщини. 

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання «Супермама». В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

«Супермама»: чим дивуватимуть мами з Полтавщини - 1 - изображение

Першою гостей зустрічатиме мама двох дітей Ніна. Героїня сама виховує 22-річну Іру та 13-річного Максима. Мамі доводиться багато працювати, аби самостійно забезпечувати дітей. Так, Ніна поєднує близько десяти професій: швачка, операторка комп’ютерного набору, бухгалтер, продавчиня, майстер манікюру, блогерка тощо. Героїня за вільне виховання, без заборон та чітких правил. Чи дають плоди такі методи? Готові перевірити суперниці! 

Далі учасниці реаліті вирушать до мами-фермерки Жанни. Героїня сама виховує чотирьох дітей: 23-річну Яну, 19-річного Романа, 15-річного Дмитра та 10-річного Мирона. Жанна – найвідоміша фермерка Полтавщини, єдина жінка-фермерка. Героїня називає себе суворою мамою, адже любить порядок, самостійність та дисципліну. Сімейну ідилію Жанни готові перевірити учасниці реаліті. 

Третьою гостей зустрічатиме «Міс Полтава» Альона. Разом з чоловіком героїня виховує 9-річну Лізу. Альона – переможниця багатьох конкурсів краси, а також відома в Полтаві блогерка. Для героїні важливо завжди виглядати ідеально, цьому ж вона вчить і доньку. Так, Ліза ходить до салонів краси разом з мамою, а також має великий гардероб. Дівчинка займається вокалом й гімнастикою. Доньку пара виховує в абсолютній любові! Чи все так ідеально в їх родині насправді? Перевірять суперниці Альони!  

Останньою на гостей чекатиме мама-танцівниця Діана. Разом з чоловіком героїня виховує маленьку Емілію. Діана та її чоловік – професійні танцюристи, мають власний шоубалет, а також школу танців. Емілія з пелюшок бачить, як тренуються батьки, а також сама виявляє хист до танців. Героїня впевнена, що поєднує кар’єру та виховання дитини на всі сто! Чи погодяться з цим інші учасниці? Чим мами з Полтави вразять Дмитра Карпачова? Та хто стане супермамою цього тижня? Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на СТБ!


Фото: прес-служба СТБ 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top