Таропрогноз на 3 – 9 квітня: Раки подружаться зі Жрицею, а Терези зі Світом

Таропрогноз на 3 - 9 квітня: Раки подружаться зі Жрицею, а Терези зі Світом - 1 - изображениеНа новому тижні настане перша Повня після весняного рівнодення. Її називають Рожева Повня. Відбудеться це 6 квітня, а назва звісно пов’язана з початком цвітіння різних видів квітів у цю пору. Повня відкриває період великодніх свят, тому часто її також називають Великоднею.
За прикметою, варто закінчити всі старі справи до повного місяця, і таким чином можна забезпечити успіх в роботі та привернути до себе гроші. Кому це буде зробити легше, а хто зіткнеться з труднощами напередодні Повні, читайте таропрогноз на 3 – 9 квітня від тарологині Катерини Пилипенко.

Овен (Король Пентаклів)

Зараз ваш час, а Повня надасть потрібної енергії для досягнення своїх цілей. Проте пам’ятайте про самоконтроль і постарайтеся встигнути завершити свої справи або певний етап до моменту Повні. Результати своєї праці ви побачите вже незабаром.

Телець (Сімка Жезлів)

Те, що є зараз у вас, належить вам по праву. Але найближчими днями доведеться це довести та відбити певні посягання на ваші досягнення. Дійте рішуче та сміливо. Загалом тиждень буде для вас енергійним і насиченим подіями.

Близнюки (Двійка Кубків)

Повня приверне вашу увагу до романтичних моментів життя, до спогадів та приємних зустрічей. Ваше серце буде відкритим для нового подиху закоханості, для емоційного піднесення та творчого натхнення.

Таропрогноз: Рак (Жриця)

Час прислухатися до своєї інтуїції. Якщо певні питання не дають спокою, пошукайте відповіді всередині себе. Проте як не знайдете, значить ця тайна ще не готова розв’язатися та відкритися світу. Тож запасіться терпінням.

 Лев (Колісниця)

Новий тиждень може принести вам важливі поїздки або переїзди. Пам’ятайте, що Колісниця завжди несе енергію перемоги, розвитку й правильної динаміки. Тож можна багато чого досягти, рішуче управляючи всіма процесами у своєму житті найближчим часом.

Діва (Король Жезлів)

Ви можете стикнутися з необхідністю нарешті проявити волю, рішучість у прийнятті важливих рішень. Не уникайте корисних знайомств та порад з боку професіоналів у своїй справі.

Таропрогноз: Терези (Світ)

Повня підводить певний підсумок початку весни, тому у вас є можливість порадіти результатам цього періоду, відчути спокій і гармонію з навколишнім світом. Вам здаватиметься, що все так, як і має бути у вашому житті.

Скорпіон (Четвірка Мечів)

Напередодні Повні вам варто зробити паузу в справах і дати собі відпочинок. Уникайте конфліктів та зайвої негативної інформації. Таке перезавантаження дасть додаткові сили для нових звершень навесні.

Стрілець (Паж Пентаклів)

Якщо ви давно мріяли отримати свій шанс для самореалізації, то зараз він настав. Найближчим часом ви зможете розраховувати на цікаві пропозиції, цінні поради та підтримку.

 Козоріг (Туз Жезлів)

Енергія Повні спонукатиме вас до підкорення чогось нового. Сил і бажання у вас вистачить для цього. А вдалий та енергійний початок справи приведе до омріяного результату.

Водолій (Десятка Жезлів)

Карта попереджає, що ви можете переоцінити свої сили і забагато звалите на свої плечі. Особливо гостро ви це відчуєте напередодні Повні. Дайте собі відпочинок і подумайте, кому ви можете делегувати частину своїх обов’язків.

Риби (Королева Кубків)

Повня потребуватиме від вас турботливого ставлення як до себе, так і до інших. Уникайте конфліктних ситуацій, давайте собі відпочинок та шукайте відповіді на важливі питання всередині себе.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top