Таропрогноз на 27 березня – 2 квітня: Риби стануть Імператорами, а Діви перетворяться на Імператриць

Таропрогноз на 27 березня - 2 квітня: Риби стануть Імператорами, а Діви перетворяться на Імператриць - 1 - изображениеТаропрогноз на 27 березня – 2 квітня: місяць зростає, а перший календарний місяць весни закінчується. Тож з оновленою силою й енергією ми переходимо цього тижня до квітня. А значить сонця і тепла вже вдосталь, і перетворення в природи надихають і нас на позитивні зміни.

А що чекає цього тижня кожного з нас, читайте в таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 27 березня - 2 квітня: Риби стануть Імператорами, а Діви перетворяться на Імператриць - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (П’ятірка Кубків)

У вашому активному русі життя можуть статися прикрі несподіванки, які попсують нерви. Проте ви зараз на такому енергетичному підйомі, що перейматися такими негараздами просто не буде часу.

Телець (П’ятірка Жезлів)

Найближчими днями вам конче необхідно буде довести, на що ви здатні. Продемонструвати свою компетенцію та досвід. І обійти таким чином суперника. Проте контролюйте свої сили і не піддавайтеся на провокації.

Близнюки (Дев’ятка Мечів)

Сувора реальність може підкинути вам на тмжні зайвий “головний біль”, через що рівень стресу збільшиться. Не панікуйте, а краще заздалегідь підготуйте нестандартні для себе засоби боротьби з подібними проблемами.

Таропрогноз: Рак (Двійка Мечів)

Хоч як би не хотілося вам не вирішувати складне питання, відкладаючи його на потім, рішення потрібно буде приймати. Увімкніть свою майстерність переконання, фантазію та досвід, і позитивний результат вам гарантований.

Лев (Король Пентаклів)

Весняний підйом зайвий раз запевнить вас в тому, що ви на правильному шляху і досягли у своїй справі певного рівня. А результати вашої діяльності можна побачити і відчути вже зараз.

 Діва (Імператриця)

Весна й творча енергія Імператриці надихне вас на незвичні вчинки, що подарують радість вам й оточуючим. Захочеться приділити час родині та домашнім справам, щось обновити в оселі чи просто влаштувати шопінг.

Терези (Десятка Кубків)

Найближчі дні будуть насичені сімейними справами, святами, приємними зустрічами. Ви зможете відчути нарешті, що таке здійснення бажань. Гармонія, успіх, щастя – з таким чудовим багажем ви увійдете в новий місяць.

Таропрогноз: Скорпіон (Лицар Пентаклів)

Ретельна та сумлінна робота нарешті дасть свої результати. І добру грошову винагороду. Можливі ділові поїздки, пов’язані з грошима та вигідними для вас умовами праці.

Стрілець (Сімка Мечів)

Будьте обережні – хтось може обдурити вас або скористатися вами. Найближчими днями різні пропозиції дуже ретельно вивчайте та зважайте на всі “за” і “проти”. Дійте розсудливо і сміливо.

Козоріг (Паж Мечів)

Вам доведеться розібратися в певних питаннях та проблемах, перш ніж рухатися далі. Обставини потребуватимуть від вас розсудливості та кмітливості.

Водолій (Шістка Пентаклів)

Найближчими днями ви можете отримати грошову винагороду, допомогу, подарунок. Усе це за принципом обміну енергіями, коли ви “посіяли” добро, і тепер воно повертається до вас в матеріальному вимірі.

Риби (Імператор)

Хочете ви того чи ні, але вам доведеться побути в образі Імператора. Тобто проявити здібності керівника, взяти на себе відповідальність та вирішувати серйозні питання. Робіть все твердо і послідовно.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

 

Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top