Таропрогноз: енергія кохання керує тижнем

 

Таропрогноз

Таропрогноз: енергія кохання керує тижнем

Багато хто скаже, що сьогодні серед усіх жахів війни кохання не на часі. Проте місце цьому почуттю є завжди, і особливо під час війни. Бо це почуття доводить нам самим, що ми ще живі й готові бачити цей світ у всьому його різнобарв’ї. Історія ж самого свята це підтверджує: священник Валентин таємно вінчав закоханих, бо тогочасний римський імператор вважав, що шлюб і сім’я заважають потенційним солдатам воювати за імперію. Але ніякі суворі заборони та обставини не змогли зменшити потяг людини бути коханою і щасливою.

Таропрогноз від тарологині Катерини Пилипенко допоможе вам знайти свій шлях кохання. 

Таропрогноз: енергія кохання керує тижнем - 1 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (Шістка Кубків)

Інколи приємно згадати колишніх шанувальників і коханців. А можливо у стосунках, які здавалися завершеними, ще жевріє маленький вогник? У будь-якому випадку, цей тиждень в Овнів буде трохи заглиблений у романтичне минуле.

Телець (Десятка Кубків)

Сама ця карта є втіленням всього найпрекраснішого, що може подарувати нам щире кохання. Можливо в життєвій метушні ви забули про той скарб, який маєте? Тож прийшов час про це згадати.

Близнюки (Паж Мечів)

Бувають моменти, коли стосунки потребують прояснення, щирих зізнань або усвідомлення ретельної роботи над ними. Так, це може бути дискомфортно, але завжди прискорює зцілення і дарує новий романтичний поштовх для ваших почуттів.

Рак (Дев’ятка Пентаклів)

Представникам цього знаку стосунки принесуть задоволення та відчуття стабільності. Ваше кохання має великі перспективи, проте не забувайте його підживлювати знаками уваги, милими подарунками та маленькими сюрпризами.

Лев (Трійка Жезлів)

Леви найближчим часом упевняться в міцності їхніх стосунків та глибині почуттів. Можливо щось змусило вас в цьому засумніватися? Відкиньте різні погані думки і насолоджуйтеся енергією кохання.

Діва (Вісімка Пентаклів)

Карта натякає, що попри стабільність у стосунках і чіткий розподіл функцій у парі, вам не вистачає романтики.  Здивуйте свою кохану людину карколомним сюрпризом!

Терези (Сила)

Терезам випала на цей романтичний тиждень найпристрастніша та найсексуальніша карта. Тож робіть висновки самі!

Скорпіон (Суд)

За цією картою часто проходять примирення й пробачення, важливі розмови і доленосні рішення. Новий тиждень може стати дуже важливим для ваших стосунків і вивести їх на новий рівень. Дійте сміливо!

Стрілець (Місяць)

Спадаючий Місяць може принести Стрільцям різні побоювання щодо щирості почуттів коханої людини. Проте варто цю енергію обернути на свою користь, адже за картою Місяця також проходять романтичні побачення під нічним небом. Що обираєте ви?

Козеріг (Сімка Кубків)

Цукерно-букетний період – це саме про Сімку Кубків. Романтична закоханість, яка засліплює і часто не дає побачити реальність. Згодом все стане на свої місця, але зараз варто насолодитися цими чистими почуттями. Подаруйте собі романтичну казку!

Водолій (Туз Кубків)

Легкість і невимушеність, романтика і натхнення – все це подарує новий тиждень Водоліям. Цієї енергії вам дуже не вистачало, тож не бійтеся і дозвольте собі з головою зануритися в Туз Кубків.

Таропрогноз: Риби (Закохані)

Тут навіть додати нічого, адже карта – прямий поштовх до дій. Дозвольте собі відчути в повній мірі кохання і задоволення від себе, від партнера і від цього всесвіту.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: @kateryna_pylypenko_tarot


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top