Таропрогноз: Терези опиняться в тіні Місяця, а Колесо Фортуни закрутить Козерогів

 

Таропрогноз: Терези опиняться в тіні Місяця, а Колесо Фортуни закрутить Козерогів - 1 - изображение

Минулий тиждень був насичений енергією, святами і подіями. Новий же тиждень розпочинається зниженням енергії, бо після Повні 5 лютого місяць на спаді. А отже треба враховувати це при плануванні свого тижня. І в цьому також допоможе таропрогноз від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз: Терези опиняться в тіні Місяця, а Колесо Фортуни закрутить Козерогів - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (П’ятірка Пентаклів)

Овнам не вистачатиме енергії на прорив у робочих та фінансових справах цього тижня. Тож аби уникнути проблем, краще заощаджувати та не ризикувати. Загалом наберіться терпіння і зосередьтеся на звичних для вас справах, які приносять задоволення.

Телець (Четвірка Жезлів)

Попри все Тельцям буде що відсвяткувати найближчими днями. Ви відчуєте підйом і певний успіх у своїх справах, чого б вони не стосувалися. І це буде вчасним нагадуванням того, що ви знаходитесь на правильному шляху.

Близнюки (Двійка Мечів)

Певна складна ситуція може загнати вас у глухий кут. Тому в терміновому порядку треба буде міняти стратегію поведінки й обирати новий шлях розвитку. Залиште нерішучість і невпевненість позаду і сміливо дивіться вперед.

Рак (Трійка Жезлів)

Раки нарешті опиняться на тому відрізку шляху, з якого перед ними відкриються широкі перспективи. Використовуйте цей шанс, щоб усвідомити свої можливості, зазирнути у майбутнє та вибрати потрібні орієнтири на шляху до мети. А також розпочати діяти в цьому напрямку.

Лев (П’ятірка Жезлів)

Представники цього знаку можуть стикнутися з випробуванням, коли треба довести своє право на дію, на місце під сонцем. Можливі прояви конкуренції. Якщо ви поведете себе чесно і до того ж з повною віддачею, то результат буде для вас вдалим.

Діва (Король Мечів)

Вдалий час для досягнення цілей, бо рішучості й кмітливості для цього вам вистачить. Вам знадобиться вміння користуватися логікою і накопиченим досвідом. Проявіть також свої здібності саме там, де ситуація давно потребує вирішення.

Таропрогноз: Терези (Місяць)

Відлуння Повні може затягнути Терезів до тенет невизначеності, що може лише посилити страхи і переживання, та притягнути різні неприємності й фінансові проблеми. Тому не забувайте про якісний відпочинок, про речі, які приносять вам радість і задоволення, про турботу про себе.

 Скорпіон (Дев’ятка Жезлів)

Скорпіонам найближчим часом потрібно буде терміново зайнятися розв’язанням певної складної задачі. Не чекаючи від когось допомоги і розраховуючи лише на себе. Напруження і навантаження при цьому не уникнути. Але завдяки досвіду і дипломатичним здібностям вам вдасться все владнати.

Стрілець (Світ)

Для Стрільців цей тиждень принесе довгоочікуване єднання з собою і навколишнім світом. Ви відчуєте спокій і гармонію, та отримаєте відповіді на свої запитання. Ви зможете підвести підсумок певного етапу життя та сміливо крокувати в наступний.

Таропрогноз: Козеріг (Колесо Фортуни)

Тиждень може здивувати Козерогів неочікуваними змінами, дивними подіями і різкими поворотами долі. Не лякайтеся, якщо це серйозно порушило ваші плани. Вірте у себе і свою щасливу долю. А всі зміни, які відбуваються зараз, у перспективі виявляться позитивними для вас.

Водолій (Десятка Мечів)

Представники цього знаку можуть дуже боляче відчути завершення певного етапу в їхньому житті та перехід до нового, ще невідомого. Постарайтеся зосередитися на мудрому підведенні підсумків та позитивному передчутті нового етапу, який обов’язково принесе вам здійснення сподівань та досягнення певних цілей.

Риби (Ієрофант)

Вирішуючи будь-яку справу, дотримуйтесь правил і законів моралі. Етичні питання можуть постати особливо гостро найближчими днями. Не нехтуйте цінними порадами з боку інших людей – вони можуть неочікувано для вас стати важливим ключем для розуміння ситуації в цілому.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: @kateryna_pylypenko_tarot


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top