Таропрогноз на 18-24 липня: новий тиждень змусить всі знаки Зодіаку ретельно попрацювати над собою

Таропрогноз на 18-24 липня: новий тиждень змусить всі знаки Зодіаку ретельно попрацювати над собою - 1 - изображение

Після активного минулого тижня з його Супермісяцем ми спостерігаємо певний спад. Старий місяць або місяць, що спадає, ідеальний для завершування справ, повернення боргів, звільнення від поганих звичок, очищення себе і свого простору. Врахуйте це, розпочинаючи новий тиждень. Інші подробиці читайте в новому таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

 

Таропрогноз на 18-24 липня: новий тиждень змусить всі знаки Зодіаку ретельно попрацювати над собою - 2 - изображение

таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Таропрогноз на 18-24 липня
Овен (Колесо Фортуни)

Тиждень може здивувати Овнів неочікуваними змінами і різкими поворотами на життєвому шляху. Не лякайтеся, якщо це серйозно порушило ваші плани. Усі зміни, які відбуваються зараз, у перспективі на краще для вас.

Телець (Вісімка Жезлів)

Не дивлячись на деяке сповільнення процесів після Повні, в житті Тельців спостерігатиметься активізація в усьому. Темп життя пришвидшиться, тож треба скористатися цим для досягнення своїх цілей. Якщо щось вирішили – дійте, не зволікайте.

Близнюки (П’ятірка Мечів)

Близнюки ризикують потрапити через різні складні зовнішні обставини до пастки депресії. Болючі переживання, страхи, внутрішній біль – все це супроводжує П’ятірку Мечів. Дійте на упередження, не дозволяйте падати духом зараз, коли ви потрібні своїм близьким. У зовсім складних випадках зверніться до спеціаліста.

Рак (П’ятірка Пентаклів)

Ракам не слід розраховувати на якийсь прорив у справах, зокрема у тому, що стосується грошових операцій. Для цього ще протрібен час. За картою П’ятірка Пентаклів найближчим часом можливі проблеми з фінансами та в роботі. Тож приділіть особливу увагу цим питанням і уникненню ризиків.

Лев (Місяць)

На Левів очікує період невизначеності, що може посилити страхи і переживання, притягнути неприємності й фінансові проблеми. Тому присвятіть хоча б початок тижня якісному відпочинку, турботі про здоров’я, духовним практикам. Уникайте негативних новин, агресивних суперечок, зосередьтеся на позитивному боці життя.

Діва (Жриця)

Дівам варто бути напоготові, бо цей тиждень може принести неприємні сюрпризи, таємниці й невизначеність. Вам може здаватися, що все йде не так і не туди. Перечекайте цей період спадаючого Місяця, а щоб стабілізувати себе й свій емоційний стан, робіть те, що ви в змозі проконтролювати.

Терези (Двійка Жезлів)

Для Терезів цей тиждень стане часом для відпочинку й спокійного визначення подальшого шляху, планування та вироблення стратегії. Необхідно оцінити ситуацію та зважити свої можливості. І лише тоді діяти.

Скорпіон (Король Кубків)

Карта радить Скорпіонам звернути увагу на те, що надихає, надає позитивних емоцій. Не ховайте свої почуття, демонструйте свою прихильність, любов та турботу оточуючим. Адже найближчим часом від вас очікуватимуть саме цього. Не виключено, що ви можете зустріти людину, яка у свою чергу допоможе та підтримає вас.

Стрілець (Паж Пентаклів)

Стрільцям нарешті доля надасть довгоочікуваний шанс, навіть якщо нічого подібного вони й не очікували. Реагуйте відразу, коли вам запропонують, наприклад, укласти вигідну угоду, надати практичну допомогу чи моральну підтримку. Погоджуйтесь і дайте собі час сповна насолодитися цим.

Козоріг (Вісімка Пентаклів)

Від Козорогів новий тиждень вимагатиме зосередженості, опрацювання деталей, якісного виконання певних завдань і самовдосконалення. Завдяки цьому ви отримаєте гарний результат у будь-якій сфері життя.

Водолій (Королева Кубків)

Водоліям варто приділити увагу собі, своїм рідним і знайомим. Від вас очікуватимуть на підтримку й допомогу. Можливе навіть звернення по психологічну допомогу. Карта завжди натякає на інтуіцію, до якої саме зараз слід прислухатися. Або ж прислухатися до порад чуттєвої і мудрої жінки, яку можете зустріти на цьому тижні.

Риби (Диявол)

Риби ризикують зустрітися з тіньовим боком свого характеру або оточуючого світу. Не виключено, що вас схилятимуть до якогось непристойного вчинку або до зради своїх принципів. Не варто заперечувати прояви тіні в собі, а краще з’ясуйте їх причини й оберіть найкращий варіант “зцілення” для себе.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top