Щедрий вечір, Арні! Шварценеггер у новому кліпі Kalush Orchestra

Щедрий вечір, Арні! Шварценеггер у новому кліпі Kalush Orchestra - 1 - изображение

Голівудський актор та колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер став героєм нового кліпу гурту Kalush Orchestra. На його початку звучить звернення Шварценеггера до українців:

«Це потужне послання для всього українського народу. Особливо у цей дуже тяжкий час. Про те, що кожен може мати мрію. І кожен може втілити її в реальність».

Наприкінці кліпу Арнольд Шварценеггер вітає українців українською мовою фразою з пісні: «Щедрий вечір».

Учасники гурту Kalush Orchestra у 2022 році втілили кілька своїх мрій — стали переможцями Євробачення 2022 та приїхали з концертами до США. Крім того, побували в гостях у кумира дитинства Арнольда Шварценеггера і покаталися на рожевому та рудому кабріолетах вулицями Лос-Анджелеса, відчувши себе героями GTA.

«Йо, коли ми були в турі по США, зняли відео на одну з наших пісень. Чисто на лайті, навіть не думали, що вийде такий крутий кліп. Раніше цими вулицями бігали у грі GTA — San Andreas, а зараз зробили там нашу інтерпретацію щедрівки та завітали до Арнольда Шварценеггера в гості. Трек випустили ще того року, вдячні за всі ваші коментарі та відгуки. Як тільки змонтували відео, одразу вирішили презентувати його вам. Приємного перегляду», — розповів лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк.

Фото: Instagram гурту


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top