Юлія Гамалій: “Я планую скоро випустити два сольні треки”

Юлія Гамалій: Я планую скоро випустити два сольні треки - 1 - изображение

Open Kids, відомий український поп-гурт із п’яти дівчаток, яскраво увійшов у шоу-бізнес ще вісім років тому. Колектив став новою сходинкою в кар’єрі її колись маленьких учасниць. Сьогодні одна з них – 16-річна Юлія Гамалій – стала успішною виконавицею та інфлюенсером. Woman вирішив познайомитися з дівчиною ближче і дізнатися, як за весь час на сцені їй вдалося досягти таких успіхів. Зйомки, концерти, навчання та особисте життя – як усе це юна зірка поєднує роками і чого їй це коштує, Юлія розповіла нам особисто під час інтерв’ю.

Цього літа ти ділилася з підписниками в Instagram поїздкою в Карпати. Як ще відпочиваєш і відновлюєшся цього літа?

Взагалі хотілося б полетіти кудись закордон, але для мене Карпати – це таке дивовижне місце, що я б хотіла приїжджати туди раз на два місяці. Із графіком роботи зараз легше, оскільки триває карантин, і від цього часу поки що більше. Вийшло виїхати на кілька днів і відпочити. Зараз я також починаю захоплюватися читанням, дуже розслабляє музика. Я планую скоро випустити два сольні треки(усміхається). Але це поки що в секреті. Також у планах піти на малювання. Хотіла б у цьому плані теж розвиватися.

Днями тобі виповниться 17. Це початок студентської пори. Ти вже вчишся чи тільки вступатимеш?

Я вже піду переходити на другий курс(усміхається). Я ще після дев’ятого класу пішла і вступила в естрадно-циркову академію на вокал. Коли отримаю молодшого спеціаліста, далі – бакалаврат. Я задоволена, що після дев’ятого класу пішла в академію, бо не уявляю, як би вступала в умовах карантину. Це великий стрес.

Юлія Гамалій: Я планую скоро випустити два сольні треки - 2 - изображение

Коли ти вперше зрозуміла, що твоє покликання – сцена?

З самого раннього дитинства мені це подобалося, і в шкільні роки я вже одразу розуміла, що буду займатися творчістю, робила наголос на вокал.

Твоє дитинство – це зйомки, концерти і тури. Не вважаєш, що втратила безтурботні часи?

Мені здається, що мені всього вистачило. Я і до участі в групі якось поєднувала все те, що є в житті всіх дітей: навчання, час із друзями, з батьками.

Як твої батьки підтримували твоє становлення?

Вони завжди мене підтримували, не було такого, що: “Ну, зараз вона порозважається, поспіває…”(усміхається). Вони розуміють, що це серйозно, що це робота. І тому вони давно і серйозно мене підтримують.

Ти дуже швидко стала популярною в ТікТок. Майже 2 мільйони підписників. У чому перевага цієї платформи для тебе?

Я взагалі займаюся подібним форматом відео ще з тих часів, коли була популярна платформа Musical.ly. Це були дитячі відео, я там була зовсім малеча. Але мені подобався такий формат спочатку, я знала, як таке знімати. І бачу, що навіть старші люди теж зараз віддають перевагу цій платформі через доступність і простоту формату. Щойно з’явився TikTok, то я почала набирати підписників. Потім було таке, що трохи зупинилася статистика, але зараз знову почала зростати. І ось уже скоро буде 2 мільйони. В Instagram теж зараз намагаюся частіше постити і робити цікавий контент. Але іноді там усе за настроєм: і коли немає натхнення, то не публікую просто нічого.

Юлія Гамалій: Я планую скоро випустити два сольні треки - 3 - изображение

У твоєму Instagram складно щось дізнатися про особисте життя. Які теми ти волієш не порушувати?

Я рідко показую сім’ю, не знаю чому. Напевно, підсвідомо не хочу багато показувати. Я себе не обмежую цілеспрямовано, але про політику або коронавірус узагалі не спілкуюся з підписниками.

У твоєму серці вже з’явилася та сама людина?

Фотографії з молодою людиною є, просто не виставляю їх багато. Але зустрічаємося вже давно. Тож серце зайняте(усміхається). Я це не приховую зовсім.

Цього року виповниться вісім років твоїй роботі в команді Open Kids. Наскільки ти виросла морально і творчо за цей період?

Не можу сама повірити, що вісім років так швидко минули. Завдяки Open Kids я знаю, що таке шоу-бізнес і розбираюся в тому, як там усе влаштовано. І через те. Що я в групі була наймолодша, я почуваюся старшою, ніж я є. Я навчилася знаходити спільні інтереси з тими, хто старший за мене.

Якою ти пам’ятаєш свою появу в гурті?

Ми з дівчатками ходили в студію танців для розвитку дітей. Ми вирішили зробити денс-групу, і серед усіх ми п’ятеро були найменші. І Юрій Петров, наш продюсер, сказав, що хоче створити з нас гурт. Я тоді була ще дуже маленькою, не зовсім розуміла, що це буде, але я дуже рада, що зі мною сталося саме так.

Юлія Гамалій: Я планую скоро випустити два сольні треки - 4 - изображение

Ти і дівчатка продовжували радувати шанувальників новими треками. Один із них “ЛМНП”. Як і коли проходили зйомки кліпу?

Це було і до карантину, і щось було після карантину. У нас є кадри, де ми знімалися на телефони з дому. Але у творчому плані й узагалі карантин для мене був стресом. І тому єдиний вихід щось знімати – це вдома самостійно.

Яким став для тебе досвід реаліті-шоу “Хочу в Open Kids”?

Це було дуже цікаво, і ми по-справжньому у форматі кастингу обирали дівчинку в групу до нас. Переможниця стала однією з нас. Ми знімали в будиночку за містом, камери були увімкнені постійно, навіть уночі. Формат реаліті дуже чесний. Насправді, це мені сподобалося найбільше. У такому форматі в нас також було шоу “Хочу з Open Kids”, де ми серед хлопчиків обирали того, з ким разом заспіваємо. З цих двох проєктів залишилося багато хороших спогадів, знайомств. З однією дівчинкою з шоу я вчуся в академії, з іншою – листуємося, спілкуємося, а коли вона була в Києві – бачилися.

Юлія Гамалій: Я планую скоро випустити два сольні треки - 5 - изображение

Без чого ти не уявляєш своєї кар’єри на сцені?

Без великої любові до вокалу і музики нічого б не вийшло і в принципі – без цього неможливо. Зйомки зйомками, але це основа.

Замислюєшся про сольну кар’єру через стільки років у групі?

Я думаю, кожна з дівчаток про це думала, і це нормально. Але зараз я в гурті, і сольна кар’єра не розпочалася, хоча я і роблю свої власні пісні. Серйозних думок про сольну кар’єру поки немає, ми продовжуємо працювати з Open Kids. За всі ці роки ми з дівчатками дуже згуртувалися як команда. Ми пройшли багато труднощів разом: дитячі сварки, щоденна робота, втома і бажання все закінчити. Але ми довгі роки разом і знаємо одне одного дуже добре, ми дуже близькі.


Вікторія Покатилова


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top