Для справжніх джентльменів: TABAC ORIGINAL

Для справжніх джентльменів: TABAC ORIGINAL - 1 - изображение

Бренд TABAC існує з 1959 і займає лідируючі позиції на ринку. Асортимент TABAC складають всі необхідні позиції для догляду за шкірою, гладкого гоління.

Нова лінійка CRAFTSMAN від бренду TABAC ORIGINAL уособлює рішучість, завзяття і ентузіазм сучасного чоловіка.  Бренд пропонує комплексну програму по догляду за голінням. Освіжаючі засоби TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN заспокоять шкіру, нададуть приємний охолоджувальний ефект та створять локанічну ауру стриманого, чоловічого догляду.

Для справжніх джентльменів: TABAC ORIGINAL - 2 - изображение

Аромат TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN – виразний і сучасний парфум для чоловіків. Надає відчуття свіжості та локанічну ауру стриманого чоловічого догляду.

Початкова нота: грейпфрут, бергамот, чорний перець.

Нота “серця”: лаванда, герань, боби тонка.

Кінцева нота: ветивер, пачулі, шкіра.

Для справжніх джентльменів: TABAC ORIGINAL - 3 - изображение

TABAC ORIGINAL – німецький бренд чоловічих парфумерних та косметичних засобів, створений в 1959 році. В асортименті бренду TABAC ORIGINAL – одеколони, туалетна вода, засоби після гоління і догляду за обличчям, які відповідають індивідуальним потребам чоловічої шкіри і розроблені для всіх її типів. Компанія ретельно доглядає і дбає про шкіру сучасного вишуканого чоловіка.

Фото: Parfum Buro


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top