Олексій Дурнєв: “Я не хочу ні з ким зустрічатися, мені не цікаво”

Олексій Дурнєв: Я не хочу ні з ким зустрічатися, мені не цікаво - 1 - изображение

На YouTube каналі журналістки Раміни Есхакзай “RAMINA” вийшла нова серія оновленого формату проєкту “30+”.  Відтепер кожного випуску глядач бачитиме різних запрошених зіркових експертів для обговорення резонансних тем. Цього разу співведучими Раміни стали шоумен Олексій Дурнєв та ведуча Даша Астаф’єва. 

За всіма гастролями та графіками є велика драма”, – Астаф’єва

Мене почали сприймати як живу людину, а не як секс-символ, коли зізналася в одному шоу, що я дуже самотня. Що за всіма гастролями та графіками є велика драма. Перші два роки, коли я люблю Новий рік і прикрашаю ялинку. У мене після батьківського дому ніколи не було ялинки, це для мене була завжди драма. Всі Нові роки я святкувала на сцені, тому що мені не було з ким святкувати, – Астаф’єва.

“Мені було самотньо у стосунках”, – Раміна.

Я розійшлася 9 місяців тому з хлопцем. У нас з ним постійно щось було не так, якісь скандали на свята. Минулий Новий рік я проплакала, тому що він хотів посидіти з друзями, а я хотіла просто з ним в обіймах. Мені було самотньо у стосунках. Коли ми їхали на відпочинок, він постійно кликав друзів, але я хотіла побути з ним сам на сам.

Астаф’єва зізналася, чому завжди працювала на свята

Для мене найважливіше у відносинах, те що ми спілкуємося. Ми постійно щось обговорюємо, будуємо плани. Я ніколи зі своїми хлопцями не говорила, я довго була самотня у стосунках. Ти наче у відносинах, але постійно сама. Не можеш пояснити людині, що хочеш просто побути вдома, а не ходити на тусовки. Дуже часто публічні люди, вони про це не скажуть, не люблять свята. Чому не готові не подвоювати гонорар, аби працюємо у свята, тому що для мене найстрашніше бути самій вдома, і це найбільший страх з дитинства.

“Інколи відчуваю себе самотнім”, – Дурнєв.

Інколи відчуваю себе самотнім, це природно для людини. Але вважаю, що оточити себе людьми, настворювати стосунків, одружитися, народити дітей – це не гарантія від самотності. Людина може бути ще більш самотньою, коли у неї родина і батьки, а їй і поговорити ні з ким. Є багато родин, які живуть в одній квартирі, тому що у них немає фінансової можливості роз’їхатися.

“Я не хочу ні з ким зустрічатися, мені не цікаво”, – Олексій Дурнєв.

Я не хочу ні з ким зустрічатися, мені не цікаво. Я готовий до сюрпризів. Прогнозувати майбутнє скучно.

Про те, як пережити самотність, комплекси та ставлення до дітей дивись в новій програмі за посиланням


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top