Таропрогноз на 13-19 листопада: Молодик дасть новий шанс

Таропрогноз на 13-19 листопада: Молодик дасть новий шанс - 1 - изображение

Новий тиждень – новий місячний цикл. У понеділок 13 листопада на нас чекає Молодик у Скорпіоні. Цей період загалом нелегкий. Скорпіон вміє витягати на поверхню наші ненайкращі емоції та страхи. Тому з розумінням ставтеся до бурхливих емоційних проявів, як своїх, так й оточуючих. Зате Молодик – чудовий час для того, щоб почати все з початку.

Таропрогноз від тарологині Катерини Пилипенко:

Катерина Пилипенко

Таропрогноз від тарологині Катерини Пилипенко

Овен (Справедливість)

На тижні вам належить розв’язати кілька різних важливих справ. Керуйтеся при цьому відповідальним і справедливим підходом.

Телець (Лицар Жезлів)

Енергії Молодика вам вистачить для активного початку нової справи, а далі все залежить від вашої професійності й наполегливості.

Близнюки (2 Пентаклів)

Доведеться вести кілька справ одночасно, вміло утримуючи баланс. Завзяття та професійності вам для цього вистачить.

Рак (Блазень)

Ви відчуєте, що з Молодиком розпочинається новий етап у житті. Проте він вимагатиме від вас здатності ризикувати  й вірити в свою мету за будь-яких обставин.

Лев (3 Кубків)

Тиждень принесе вам зустрічі з друзями, приємні емоції та нові відкриття. Не відмовляйтеся від запрошень і пропозицій. Вони можуть стати початком важливих подій.

Діва (5 Пентаклів)

Карта попереджає про фінансові втрати, невдачі на роботі та особистому житті. Врахуйте усі можливі ризики і дійте обережніше.

Терези (9 Пентаклів)

Очікуйте на позитивні новини та налагодження справ. Ви відчуватимете впевненість в собі та контроль над своїм життям.

Скорпіон (10 Пентаклів)

Для вас цей тиждень буде дуже вдалим і гармонійним. Може тому що просто настав час вашого знаку зодіаку?! 

Стрілець (Лицар Мечів)

Тиждень може видатися для вас напруженим та важким. Проте у ваших силах контролювати емоції, уникати конфліктів та розв’язувати складні задачі.

Козоріг (6 Кубків)

Вам може знадобитися емоційна підтримка. Тож шукайте її у своєму минулому. Приємні спогади з дитинства або зустрічі зі старими друзями підійдуть для цього.

Водолій (Повішений)

Поки з Молодиком запустяться нові справи, у вас може виникнути пауза, а разом з нею певна невизначеність. Відпустіть ситуацію або подивіться на неї з іншого боку.

Риби (7 Жезлів)

Тиждень нагадає вам про кордони і принципи, які треба захищати. Сміливо обговорюйте свої правила та розставляйте акценти. Це принесе вам позитивний результат.


Фото та текст: таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top