Розмір має значення: дебютна plus-size колекція CHER’17

CHER’17

«Хай танцюють, дзвенять і блищать всім назло твої зовсім не зайві звабливі кіло», — закликає в ролику героїня Саші Заріцької, яка стала обличчям капсули і взяла участь в її розробці.

Український масмаркет бренд CHER’17 представив дебютну plus-size колекцію, натхненницею та співавторкою якої стала Олександра Заріцька, фронтвумен гурту KAZKA. І паралельно презентував бодіпозитивне відео «Для розкішних» за участю Саші та інших дівчат, що відверто й водночас з гумором говорять про упередження щодо пишних форм. І, звісно, демонструють свої «зовсім не зайві звабливі кіло» в образах від CHER’17 x KAZKA.

CHER’17

Рекламний ролик створила креативна агенція DRAMA QUEEN. Над відео працювала продакшн-студія tvlab, а особливістю є те, що його знімали на плівку формату 9:16. Як зазначають творці відео, вони прагнули зачепити розкішних дівчат за живе та справді надихнути їх насолоджуватись і пишатися своїми формами. Текст і сюжет ролика натхненні бесідами з Сашею Заріцькою про її стосунки з тілом, повні протиріч та мінливостей.

CHER’17

Щодо самої колекції, то ідея розширити розмірну сітку CHER’17 назрівала вже давно, ба більше, був запит від клієнтів. Але саме знайомство з Сашею Заріцькою надихнуло співзасновницю бренду Тетяну Парфільєву взятися за справу й нарешті втілити задум у життя:

«Ми познайомилися з Сашею на дні народження спільної подруги. Мені дуже сподобався її лук, і я запитала, де вона купує собі одяг. У відповідь почула, що це найбільший біль дівчат розміру plus-size, — і нас вже було не зупинити… Врешті-решт, ми наважилися зробити повноцінну колекцію в розмірах від L до 3XL, врахувавши всі тонкощі та особливості посадки цих речей», — ділиться Тетяна Парфільєва.

Сашею Заріцькою

Колекція CHER’17 x KAZKA від самого початку замислювалася капсульною, щоб покрити запит у повсякденних базових луках, а також урізноманітнити образи спортивними та ошатними речами. Загалом у колекції 14 моделей: светри, сорочки в чоловічому стилі, боді, сатинові спідниці, романтичні сукні, пальта, спортивні костюми та білизна. Всі вони легко комбінуються між собою та дозволяють експериментувати, залежно від події та настрою.

Цікаво, що Саша Заріцька відмінно впоралась не лише з роллю музи, а й взяла безпосередню участь у розробці моделей, керуючись власним досвідом і гардеробними челенджами дівчини plus-size:

«Я про це мріяла роками! І нарешті можу поділитися з вами власним баченням повсякденного plus-size одягу, що був створений у колаборації з крутим українським брендом CHER’17 та неймовірною Танею Парфільєвою. У колекції поєднані класні силуети, що вигідно підкреслюють форми, улюблені тренди, яскраві елементи та весь мій досвід, адже я точно знаю, як важко дівчатам із нестандартними розмірами вибирати одяг. Я щаслива, що разом із CHER’17 ми маємо змогу допомагати дівчатам бути впевненими й подобатись собі в будь-якій вазі. Так важливо почуватися гарною й памʼятати, що кожна з нас — одна на мільярд!», — розповідає Саша Заріцька.

KAZKA

Моделі з колекції CHER’17 x KAZKA вже доступні на сайті та офлайн в мережі магазинів бренду.


Фото: Альона Тімченко 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top