THE LACE: екологічна колекція

THE LACE

Екологічна колекція THE LACE – це образи, що народились з турботи про природу та довкілля, і створені дарувати особливий комфорт для тіла у процесі їх використання.

THE LACE

Речі, що дихають, легкість та свобода відчуттів – основні лейтмотиви нової літньої капсули. Вони втілені в сучасних фасонах для стильних літніх образів: в міському темпі та урбаністичних локаціях, чи на природі в максимальному з нею єднанні.

THE LACE

Еко-дроп є точним відображенням ДНК бренду THE LACE, бо постійно адаптується до потреб, характеру і ритму сучасної жінки, ніжно підкреслює її красу та дарує свободу у виражені власного стилю.

THE LACE

Обличчям рекламної кампанії стала чуттєва та ніжна сучасна співачка Луна. Яка своїм образом додала ще більшої витонченості, натуральності на тонкої душі зображенням. 

Еко-дроп

Еко-дроп від THE LACE створений зі 100% високоякісної бавовни, яка відповідає стандартам якості ВСI та підтверджена сертифікатом Oeko -Tex. 

Еко-дроп

До складу еко-дропу увійшли: делікатні сукні вільних силуетів з тонкими бретелями та спущеними плечима, легкі літні брюки та шорти, тонкі сорочки на зав’язках, вкорочена модель сорочки в клітинку, ніжні бандо-топи та спідниці з кулісками. Акцентна клітинка і пастельна палітра кольорів є основою нового дропу.

THE LACE

Минула лляна колекція бренду адаптується під потреби жінки залишатись актуальною та чуттєвою у світі, що постійно змінюється, як і вона сама. Переплетіння прадавніх скандинавських, візантійських та слов’янських традицій отримало відображення у кольоровій гаммі, силуетах та елементах крою: декоративні стрічки, кафтани на запах, вільні сорочки та сукні. 

У Київській Русі народне повір’я говорило, лляна одежа допомагає відновити сили, а світла сорочка, надіта перед важливою подією, служила оберегом. Льон, мабуть, володіє найсильнішою енергетикою серед матеріалів, даруючи спокій та почуття зосередженості. Психологи стверджують, що тактильні якості лляних волокон оберігають нас від депресій. Затим льон актуальний саме зараз, у часи постійних стресів. 

Льон – тендітність, ніч – безстрашність і опір, пісок – це час, котрий плине, але ми не стоїмо на місці. Ми рухаємось, йдемо вперед з вірою, до світлого, і зберігаємо наші цінності.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top