Гурт Антитіла презентував пісню «Мій сокіл»

Гурт Антитіла презентував пісню «Мій сокіл» - 1 - изображениеГурт Антитіла презентує нову пісню двома мовами та відео до неї, які були створена спеціально для комп’ютерної гри німецько-фінського продакшену “Death from Above”. Українською пісня називається «Мій сокіл».

Гурт Антитіла презентував пісню «Мій сокіл» - 2 - изображение

‘Мій сокіл’ – саундтрек до гри ‘Death from Above’

«Коли IT-компанія з Німеччини попросила нас створити пісню для гри – ми зацікавилися, тому що і самі любимо комп’ютерні ігри. Коли нам сказали, що гравці будуть перевтілюватися в українських пілотів-операторів безпілотників і знищувати ворога зверху, коли ми дізналися, що 70% доходу піде на підтримку Збройних сил України, у нас не було сумнівів, чи брати участь у цьому.

Гурт Антитіла презентував пісню «Мій сокіл» - 3 - изображение

Антитіла

«Death from Above» («Мій сокіл») відтепер, мабуть, найважча пісня по звучанню та аранжуванню в нашій дискографії. Але це дуже відповідає настрою ігрового процесу. Ми впевнені, що на всіх гравців чекає ідеальне поєднання цікавого геймплею, потужного саундтреку та доброї справи на підтримку Збройних Сил України до Перемоги», – розповідає лідер гурту Антитіла Тарас Тополя.

У відеокліпі до обох версій пісень музиканти зображають бойові дії, ситуації, з якими справді зустрічаються наші військові на передовій, але в анімованій формі. Вороги зображені як орки, свині та фактично нелюдські створіння, якими по суті вони є, і які дали назву новому явищу у всесвітній історії – рашизму. Ця символіка підкреслює глибокий зміст відео, де український пілот та оператор дрону, знищує ворога, який уособлює загрозу для свободи та незалежності.

Гурт Антитіла презентував пісню «Мій сокіл» - 4 - изображение

‘Мій сокіл’ – саундтрек до гри ‘Death from Above’

Гурт Антитіла презентував пісню «Мій сокіл» - 5 - изображение

кліп

«У відео ми хотіли передати атмосферу гри, цю динаміку, характер, а також відтворити персонажів і ще раз показати і наголосити усім, ким чи чим насправді є армія країни-агресора. Це істоти, які мають мінімум людських рис і якостей», – ділиться Тарас Тополя.

Суть гри полягає в тому, що гравець може керувати по черзі як самим оператором дрона, маневруючи цим персонажем в тилу ворога, так і безпосередньо безпілотним літальним апаратом, атакуючи ним ворожі позиції, знищуючи війська, танки та інші сили ворога. Цей баланс між позиціонуванням і боєм створює напружений ігровий процес, оскільки оператор просувається далі на окуповану територію, відвойовуючи землю, вузли зв’язку та усе майно, яке колись було викрадено з території України.

70 % виручених коштів від продажу гри, будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України та закупівлю дронів, що допомагають ефективніше вести бій та захищатись від ворожих обстрілів. Це ініціатива команди розробників гри, щоб підтримати українських військових і наблизити Перемогу України.

Нещодавно компанія ТОВ «Антитіла Концерт» відправила 1 100 000 грн, які були зароблені на благодійних концертах гурту в Європі, до власного благодійного фонду для закупівлі антидронових рушниць. Таким чином гурт закрив збір у 6 мільйонів і скоро антидронові комплекси з пеленгаторами відправляться на передовую. Вже у вересні Антитіла продовжать свій тур і відправляться в тур США та Канадою, а також артисти вперше виступлять в Австралії та Новій Зеландії.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top