Зірки Нового каналу розповідають про своїх мам

Зірки Нового каналу розповідають про своїх мам - 1 - изображениеНапередодні Дня матері, який в Україні відзначають у другу неділю травня, зірки Нового каналу Олена-Крістіна Лебідь, Алекс Якутов, Віталіна Біблів та Дмитро Архіпов розповіли, які правила життя вони перейняли в своїх мам. 

Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проекту «Аферисти в сітях»

“Найтепліший спогад про маму за цей рік – її перша усмішка після року в окупації. Вона довго відходила від стресу після виїзду з Херсона через усі блокпости росіян. І ось у Києві, на прогулянці, ми сіли на гойдалку. Пам’ятаю, тоді побачила її першу щасливу усмішку! Мене просто розірвало на шматки. Мама нарешті «відтанула», журчала сміхом і сяяла! Всі найдорожчі речі в житті – насправді зовсім не речі, – усміхається Олена-Крістіна Лебідь. – Взагалі, мама навчила мене всього! Навчила пізнавати світ, як хочу я. Вона завжди підтримувала кожну мою ідею, навіть якщо не розуміла її, цінувала мою свободу вибору. З дитинства бачила в мені людину, яка може вирішувати. Тому якщо в садочок я хотіла одягнути зелені гамаші, то так і було! Навіть якщо за вікном +30. Єдине, чого мама мене так і не навчила, це носити шапку. Ніколи й ніде!” (сміється).

Алекс Якутов, Шеф, експерт реаліті «На ножах»

“Найтепліший спогад з мамою за останній рік – це коли вони разом із братом виїхали з окупованого Маріуполя, і ми нарешті зустрілися. Найважче було, коли мама п’ять-шість днів не виходила на зв’язок. З новин я знав, що робилося в Маріуполі, і не міг впевнитися, що з моїми найріднішими все добре. Це жах. У такі моменти по-справжньому розумієш, що означає слово «мама», і наскільки важлива для тебе родина. Ще й допомогти нічим не можеш: лише дивишся в телефон і чекаєш, коли з’явиться зв’язок. Лише коли вони виїхали з окупованої території й дісталися Запоріжжя, ми змогли поговорити по телефону, – ділиться Алекс Якутов. – Мама завжди хвалила нас із братом. Вона мала такий підхід у вихованні: казати, що її діти – найкращі. І ніколи не сварила нас. Вона й досі так робить. Я теж взяв для себе це правило: ніколи не сварити дітей, вишукуючи їхні найгірші сторони, а лише хвалити. А ще мама завжди допомагає людям. Вона понад 40 років пропрацювала у швидкій. З дитинства бачив, як бігла допомогти незнайомцям на вулиці, поки інші боялися і стояли осторонь. І сам розумів, що ніколи не пройду повз того, кому потрібно допомогти чи за кого треба заступитися”.

Зірки Нового каналу розповідають про своїх мам - 2 - изображение

Алекс Якутов з мамою і дружиною

Зірки Нового каналу про розповідають про своїх мам: Віталіна Біблів, акторка серіалу «Будиночок на щастя»

“Пам’ятаю, як після 33 днів сидіння у бомбосховищі я вперше поїхала до батьків… Навіть уявити собі не могла, наскільки теплою буде наша зустріч. Розуміння, що кожен день може стати останнім, підкріплює любов! Це мій найтепліший за цей рік спогад, пов’язаний із мамою, – зізнається Віталіна Біблів. – А взагалі в житті від мами я взяла правило: «Нічого собі, все людям». Для прикладу, на свята накривати стіл так, щоб гості потім не могли піднятися (сміється). А ще від неї в мене почуття гумору та артистичність. Адже вона ще та артистка (усміхається). Моя мама – такий собі криголам. Тому я в неї перейняла закон: «Йти вперед і нічого не боятися». Вона завжди бачить ціль і не бачить перешкод, і я така сама”.

Зірки Нового каналу розповідають про своїх мам - 3 - изображение

Віталіна Біблів з мамою

Зірки Нового каналу розповідають про своїх мам - 4 - изображение

Віталіна Біблів з мамою

Дмитро Архіпов, актор серіалу «Молода»

“Кожна моя зустріч із мамою дуже тепла. За рік, який я провів в армії, бачив рідних вкрай рідко. Пам’ятаю, коли вперше за три місяці приїхав, то ми дуже довго обіймалися (усміхається). А якось був у відрядженні в Києві і проїжджав повз мамину роботу. Вирішив зайти на кілька хвилин і пригостити її тістечками. Спершу вона мене навіть не впізнала (сміється), а вже потім були сльози радості та міцні обійми, – згадує Дмитро Архіпов. – Я засвоїв найголовніший урок від мами – завжди допомагати в біді. Так заведено в нашій сім’ї: допомагати й нічого не просити натомість. Робити добро – це в мене від мами”.

Зірки Нового каналу розповідають про своїх мам - 5 - изображение

Діма Архіпов

Зірки Нового каналу розповідають про своїх мам - 6 - изображение

Діма Архіпов з мамою


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top