Тональні креми з легкою текстурою: бренди

Тональні креми з легкою текстурою: бренди - 1 - изображениеСьогодні модні тенденції в макіяжі схиляються до натуральності та мінімалізму, і багато дівчат вважають за краще використовувати легкі, природні тональні засоби, а також текстури, які підкреслюють красу, які не завантажують шкіру і надають природного, свіжого вигляду. Ми зібрали найрозповсюдженіші тональні креми з легкою текстурою, від яких твоя шкіра буде бархатистою та сяючою. 

Тональний мус Dream Matte Mousse, Maybelline New York

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Bold_skin 📍🇹🇬 (@_bold_skin228)

 

Тональний мус від Maybelline – це ідеальний матуючий засіб, який добре приховує недоліки шкіри і при цьому має легку текстуру. Він також надає шкірі бархатистості, покриваючи її невагомим шаром. У самій упаковці цей мус має вигляд збитих вершків.

Тональний крем Miracle Air de Teint, Lancôme

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от DMakeup Products (@dmuaproducts)

 

Секрет формули Miracle Air de Teint – аерогель. Це найлегший компонент, який на 99% складається з повітря. Аерогель вбирає себум і в такий спосіб підтримує матовість шкіри протягом усього дня. До складу цього тонального крему входять полегшені світловідбивні частинки: вони роблять формулу ще більш повітряною. Так, на вашій шкірі обличчя є легке сяйво і водночас матуючий ефект.

Тональні креми з легкою текстурою: Тональний засіб Toleriane Teint, La Roche-Posay

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от ZN Shop (@zn.by_nano)

 

Особливість цього тонального засобу не тільки в його найлегшій текстурі, а також у тому, що він ідеально підходить для найчутливішої шкіри. Ті, у кого шкіра реагує практично на всі зовнішні чинники, по-справжньому оцінить цей тональний засіб, до якого також входить термальна вода La Roche-Posay.

Зволожувальна тональна основа Tinted Moisturizer, NYX Professional Makeup

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от PRELOVED FIRSTHAND BY OWNER (@secondbycem)

 

У цього засобу рідка текстура флюїду, яка після нанесення залишає на шкірі природний вологий блиск. Якщо вашій шкірі потрібне дуже легке покриття, тоді цей засіб для вас, якщо ж ви потребуєте чогось більш щільного, тоді тональна основа Tinted Moisturizer від NYX Professional Makeup вам не підійде.


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top