Клінт Іствуд: 5 найкращих фільмів американського актора

Клінт Іствуд: 5 найкращих фільмів американського актора - 1 - изображениеКлінт Іствуд – відомий американський актор, режисер і продюсер, який протягом своєї кар’єри створив багато визнаних фільмів. 31 травня йому виповнилося 93 роки, з цієї нагоди ми вирішили згадати п’ять найкращих фільмів з участю Клінта Іствуда:

“Брудний Гаррі” (Dirty Harry, 1971)

Це культовий фільм, у якому Клінт Іствуд зіграв роль сурового і непокорного детектива Гаррі Келлагера. Цей фільм став успішним серіалом, який пізніше отримав культовий статус.

 

“Неспокійні” (Unforgiven, 1992)

Цей фільм, за який Іствуд отримав Оскар за кращу режисуру, розповідає історію знаменитого стрільця з Дикого Заходу, який повертається до своєї справи після довгих років.

 

“Місто проклятих” (High Plains Drifter, 1973)

Цей вестерн, режисований і зіграний самим Іствудом, розповідає історію незнайомця, який приходить в маленьке місто, щоб помститися його жителям.

 

“Без примирення” (Gran Torino, 2008)

Іствуд зіграв роль ветерана війни, який стикається з проблемами молоді, насильством та расизмом. Цей фільм також був спродюсований та режисований самим Іствудом.

 

“Мільйон доларів Бебі” (Million Dollar Baby, 2004)

Цей фільм здобув чотири Оскари, включаючи нагороду за найкращий фільм. Іствуд зіграв роль тренера боксу, який піклується про молоду боксерку, граючу Хіларі Свонк.

 

Також відомо, що влітку актор розпочне зйомки свого останнього, як він пообіцяв, фільму “Свідок номер два”. Він про людину, яка має зробити важкий моральний вибір. На головну роль запрошено Кіфера Сазерленда.


Автор: Дар’я Скотченко

Фото: pexels


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top