Неля Шовкопляс розповіла про синів-двійнят

Неля Шовкопляс розповіла про синів-двійнят - 1 - изображениеНеля Шовкопляс- ведуча «Сніданок з 1+1» на 1+1 Україна, волонтерка благодійного проєкту «Здійсни мрію» та мама двійнят Тимофія та Матвія дала відверте інтерв’ю сайту Afisha.bigmir.net. Розповіла про дітей та їхні хобі, свої захоплення психосоматикою, нові грані себе, маленькі радощі та стосунки з колегою по ранковому шоу Єгором Гордєєвим.

Неля Шовкопляс розповіла про синів-двійнят - 2 - изображение

Неля Шовкопляс

Неля поділилася, що її сини Матвій і Тимофій нарешті повернулись до офлайн-навчання (до нового року у школі була змішана форма навчання). Хлопці дуже зраділи цьому, бо скучили за друзями та однокласниками. Матвій зараз займається футболом, обидва ходять на паркур. Також ведуча розповіла, яка вона мама.

Неля Шовкопляс розповіла про синів-двійнят - 3 - изображение

Неля Шовкопляс з дітьми

«Іноді мені здається, що я можу бути дуже суворою, чи навіть прискіпливою. Я була відмінницею і дуже самостійною, а діти в мене навпаки – бешкетники. Але є моменти, коли можу “дати слабину”, і вони це відчувають. Малі знають, що потрібно зробити чи сказати, щоб на мене вплинути. Тому десь добра, десь сувора, але справедлива», – каже Неля.

Про стосунки з колегою Єгором Гордєєвим Шовкопляс каже, що зараз вони з ним друзі, які «вивчили нюанси одне одного»:

Неля Шовкопляс розповіла про синів-двійнят - 4 - изображение

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс

«Зараз це вже більше схоже, що ми телевізійна пара, яка притерлась, бо багато років разом. Іноді без слів розумієш в якому стані людина, що потрібно зробити. Буває, коли якісь особисті моменти вибивають з колії, я не можу зібратися, то Єгор без слів розуміє, бере на себе більшу частину ефіру, витягує. Буває й таке, що він не в гуморі, тоді я без слів беру ініціативу на себе. Мені здається, що ми зараз на стадії прийняття і порозуміння».

Ведуча розповіла від чого отримує позитив, навіть у складні часи – сімейний кіноперегляд з синами, прогулянки з подругами, зустрічі, поїздки. Найбільша радість – коли вдається допомогти іншим. Неля також пригадала благодійну поїздку до Львова з Єгором Гордєєвим та проєктом «Здійсни мрію»:

«Все, що дає силу – я роблю це для себе. От до однокласника Дімки з’їздила в Івано-Франківськ. Я це зробила, бо зрозуміла, поки він був на фронті, я можу його більше не побачити… У соцмережах спілкуюсь з глядачами, часто пишуть наші захисники – теж радість! Радість, коли виходить закрити збори, з якими до мене звертаються. Теплі спогади маю про поїздку до Львова. Ми збирали кошти на реабілітаційне обладнання для дітей лікарні Святого Миколая. Що ми тільки з Єгором не робили – і офіціантами були, і сніг чистили, і співали колядки зі студентами, і ліпили хачапурі».


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top