Леся Нікітюк – про догляд за обличчям

Леся Нікітюк - про догляд за обличчям - 1 - изображениеЗірка Нового каналу Леся Нікітюк завжди захоплює увагу глядача не лише своїми дотепними жартами, а й неперевершеним зовнішнім виглядом. У розважальних проектах телеканалу вона демонструє стильні вбрання, зачіски та макіяж. Постійні зйомки та шалений графік виснажують. Але зірка має ритуали відновлення:

“Для мене відкрився новий напрямок знаходження балансу. Зараз я займаюся практиками – медитую двічі на день”, – розповідає ведуча шоу «єПитання» на Новому каналі.

Та відновлюватись потрібно не лише внутрішньо, а й зовнішньо. І тут у Лесі Нікітюк теж свої правила. Наприклад, зірка поділилася вечірнім доглядом за шкірою обличчя. Занотовуйте!

Крок№1. Гідрофільна олія

“Вона добре змиває макіяж та spf-засоби. Саме олійка може розчинити весь бруд і себум у порах. Наносити гідрофільну олію треба ретельно й обов’язково на суху шкіру обличчя, як перший етап її очищення” – розповідає Леся Іванівна.

Леся Нікітюк - про догляд за обличчям - 2 - изображение

єПитання Леся Нікітюк

Крок №2. Вмивання

“Гідрофільну олійку треба змити гелем або пінкою для вмивання”, – радить Нікітюк.

Крок№3. Тонік

“Після вмивання обов’язково протріть обличчя тоніком”, – каже телеведуча.

Крок№4. Пептидна сироватка

“Зазвичай я наношу на обличчя саме її. Цей засіб підтримує пружність, тонус і молодість шкіри. А молодість – наше все!” – усміхається Леся.

Крок№5. Крем для обличчя

“Як відомо, крем потрібно використовувати і зранку, і ввечері. Зранку я люблю наносити крем з spf, бо сонечко вже виходить. А ось увечері – звичайний нічний”, – говорить зірка.

Дивіться сімейне розважальне шоу «єПитання» з Лесею Нікітюк щопонеділка о 20:00 на Новому каналі!


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top