Різдвяна розкіш: Dior, The Ritual of Advent, Jo Malone London та L’Oréal Paris

Різдвяна розкіш: Dior, The Ritual of Advent, Jo Malone London та L’Oréal Paris - 1 - изображение

Підготуйтеся до святкування з найкращими подарунками. Dior, The Ritual of Advent, Jo Malone London та L’Oréal Paris збагатили цей різдвяний сезон чарівними Адвент-календарями 2023.

Dior Advent Calendar 2023: поєднання елегантності та розкіші

Святковий сезон отримав шляхетний акцент та розкіш із анонсом Адвент-календаря Dior 2023. Цього року майстер дизайну, Еліс Ширлі, показує чарівний фасад, прикрашений золотими бутонами, що підкреслює іконічний бутик Dior на авеню Монтень, 30.

Створений з увагою до деталей, календар містить 24 підібраних продуктів, кожен із яких втілює сутність спадщини Dior. Стильний дизайн календаря неймовірно поєднує класичну привабливість чорного кольору з розкішшю золота.

Насолоджуйтесь очікуванням щоденних сюрпризів, адже кожен мініатюрний скарб – це найкраща пропозиція від Dior.

Advent

Фото: www.dior.com

The Ritual of Advent Premium Calendar: магія зимового свята вдома

Доторкнутися до світу чарівності та дива з Преміальним Адвент-календарем The Ritual of Advent. З 24 мініатюрних будинків, кожен день Адвенту відкриває новий сюрприз, від затишних хатин до оживлених вітрин престижного House of Rituals. Детально пророблені та витончено виконані, кожна будівля створює зимову казку, що переповнює магією сезону та приносить святковий дух у ваш дім.

Відкрийте для себе колекцію повнорозмірних продуктів, включаючи чотири свічки на кожну неділю Адвенту та безліч засобів для догляду за шкірою, які обіцяють підтримувати святковий настрій ще довго після Різдва.

The Ritual of Advent Premium Calendar

Фото: www.rituals.com

Advent Calendar Jo Malone London: свято для всіх арома-чуттів

Готуйтеся до захоплення привабливістю Адвент-календаря Jo Malone London, одним із найбільш очікуваних різдвяних новин цього року. Розкрийте подарунки свічок, засобів для догляду за тілом та улюблених у всьому світі ароматів, як класичних, так і сучасних.

Але головне, що чекає на вас – повнорозмірний аромат об’ємом 30 мл, який розкриється вранці 25 грудня.

Advent Calendar Jo Malone London

Фото: www.jomalone.eu

L’Oréal Paris 2023 Advent Calendar: свято інновації та елегантності

Розкрийте секрети вічної краси та елегантності з Адвент-календарем L’Oréal Paris 2023. Включаючи колекцію з 24 міні-продуктів для догляду за шкірою та макіяжу, цей календар втілює вершину інноваційної технології та високоякісних інгредієєнтів.

L’Oréal Paris 2023 Advent Calendar

Фото: www.loreal-paris.it


Фото: Pexel


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top