GoGlobal: волонтери з усього світу підтримують українських дітей 

GoGlobal: волонтери з усього світу підтримують українських дітей  - 1 - изображениеОсвітня фундація GoGlobal запустила у роботу безкоштовні мовні клуби, які проводять іноземні освітні волонтери з усіх куточків світу. Волонтери спілкуються з дітьми виключно англійською та знайомлять зі своїми культурами, географією власних країн, історією, кухнею, святами та традиціями. А діти розповідають їм про Україну.   

Учні разом з їх волонтерами готували традиційний швейцарський шоколад, досліджували індійську музику та історію інків, танцювали сальсу, дізнавались про українські спільноти у різних країнах. І зараз волонтери придумують дітям нові активності! 

“Спікінг-клаби GoGlobal – це більше, ніж просто можливість вивчити англійську. Ми чудово провели час! Наша волонтер підтримувала нас і продовжує це робити! Спікінг-клаби – чудове місце, де можна вчити англійську, вільно спілкуватись, знайомитись та творити!”, – Анастасія.

GoGlobal: волонтери з усього світу підтримують українських дітей  - 2 - изображение

волонтери допомогають українським дітям

“Дуже щаслива бути частиною спікінг-клабів, я дізналась дуже багато про інші культури та інші стилі життя” – Юліанна. 

“Я та мої друзі дізнались багато нових та незвичних речей про інші країни, було цікаво говорити і про Україну” – Анастасія.

Speaking Club – формат, який GoGlobal реалізовуватиме на постійні основі. 

«Головна мета усієї роботи GoGlobal – допомогти новому поколінню молодих українців реалізувати свій потенціал, надати їм необхідні інструменти, навички та soft-skills для того, щоб вони могли відновлювати Україну, як цього хочуть. Англійська мова – це один з найзатребуваніших інструментів, її ми промотуємо з самого початку нашої роботи. GoGlobal Speaking Club — це власний проєкт освітньої фундації GoGlobal, покликаний показати українським дітям усі можливості англійської мови, як міжнародної», — розповідає директорка GoGlobal Тетяна Коврига.

За її словами, перша хвиля розмовних клубів налічує 1200 дітей і підлітків з усієї України, у проєкті 88 шкіл і 90 вчителів. До GoGlobal Speaking Club долучились 35 волонтерів з 21 країни світу: Сполучених Штатів Америки і Великобританії, країн ЄС, Марокко, Алжиру, Індії, Мексики, Бразилії, Саудівської Аравії тощо. Багато хто з волонтерів працює з українськими дітьми ще з 2015 року, особливо активно вчителі-добровольці підтримували українських дітей на початку повномасштабного вторгнення. 

Друга хвиля Speaking Club стартує зовсім скоро — дати та інші деталі будуть на сторінках GoGlobal в соцмережах.

GoGlobal — освітня фундація, яка ініціює, пілотує та масштабує проєкти для вчителів, школярів і молоді. У 2022 році її ініціативами напряму й опосередковано охоплено 136 000 дітей і молоді. Спільнота охоплює приблизно п’ять тисяч вчителів і чотири тисячі шкіл. Ком’юніті волонтерів налічує 2500 осіб із 84 країн світу.


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top