Єгор Гордєєв розповів про закоханість під час війни

Єгор Гордєєв розповів про закоханість під час війни - 1 - изображение

Єгор Гордєєв

Ведучий «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв першим вийшов у ефір зранку 24 лютого 2022 року, щоб повідомити глядачам про початок повномасштабного вторгнення. Відтоді Єгор не припиняв працювати та паралельно волонтерити. А у середині жовтня ведучий пережив атаку дронів-камікадзе по своєму будинку в Києві. В ексклюзивному інтерв’ю «ФАКТАМ» ведучий 1+1 Україна розповів про пережитий страх, як він змінився за цей рік, закоханість під час війни, і  як мама пережила загрозу наступу.

Єгор Гордєєв розповів про закоханість під час війни - 2 - изображение

Ведучий «Сніданок з 1+1»

Гордєєв зізнається — вже не пам’ятає, яким був рік тому. Але каже, що його побут дуже змінився. Також змін зазнала фінансова складова життя:

«Умовно кажучи, більше вільного часу, але менше сил. І в результаті формула одна й та сама. Я почав більше їздити Україною. Кілька разів був у відрядженнях за кордон — там почуваєшся страшенно пригніченим. Змінилася пропорція, на що і як витрачаю гроші. Багато йде на допомогу ЗСУ та підтримку українців».

Єгор Гордєєв поділився про те, як відновлював квартиру після влучання в його будинок дрона-камікадзе

Після осіннього влучання дрона-камікадзе поблизу його будинку, Єгор вже відновив квартиру. Будинок ведучого знаходився впритул до зруйнованого, тож і його будівля зазнала значних пошкоджень — виникла велика тріщина та у майже всіх квартирах повибивало шибки. Гордєєв майже одразу поставив нові вікна й полагодив дах на терасі. Зізнається — спочатку було лячно:

«Передавались, як вірус, всі ці емоції від сусідів. А далі — звичайна рутина тривог. Я навіть в ту ж ніч ліг спати у себе у квартирі. Ну, а що робити? Єдине, що було холодно, бо були розбиті вікна».

Єгор Гордєєв розповів про закоханість під час війни - 3 - изображение

На дачі у мами

Єгор Гордєєв розповів про закоханість під час війни - 4 - изображение

Єгор Гордєєв з псом Джумом

Єгор Гордєєв розповів, як його мама переживає повномасштабну війну: «Я хотів відправити її за кордон, але вона була категорично проти»

Також Єгор поділився новинами про те, як цей рік повномасштабної війни пережила його мама Олена, адже вона постійно живе за містом і бачила на власні очі, як летять ворожі ракети:

Єгор Гордєєв розповів про закоханість під час війни - 5 - изображение

Єгор з мамою

«Я хотів відправити її за кордон, але вона була категорично проти. Мама — боєць. Коли були найскрутніші часи під Києвом у березні, у неї був чіткий розпорядок — ходила спочатку в ліс, потім разом с сусідами готувала їжу для тероборони та плела сітки. Ховалася разом із сусідами у нас в підвалі, який облаштувала дуже затишно. Брала обов’язково з собою кота з собакою».

Ведучий 1+1 Єгор Гордєєв розповів про закоханість під час війни: «Був такий сильний спалах»

Не оминули тему особистого життя ведучого, яке так цікавить його прихильниць, адже Єгор досі залишається неодруженим. Часто йому навіть приписують роман з телепарою Нелею Шовкопляс. Гордєєв каже, що серйозних змін у його особистому житті не сталося:

Єгор Гордєєв розповів про закоханість під час війни - 6 - изображение

Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс

«Мене теж так хитає, як і більшість. У мене дуже швидка у цьому сенсі психіка, я все швидко «перемелюю». Спалахнув і живу далі. Я розумію, що ті емоції — ситуативні. За останній рік я не закохався, але був такий «сильний спалах». Мені здалося що закохався. Це теж для мене була свого роду терапія».


Фото: пресс-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top