Лайфхаки для боротьби з тривожністю від Michelle Andrade

Лайфхаки для боротьби з тривожністю від Michelle Andrade - 1 - изображениеПорадами, як відновити емоційний баланс, артистка Michelle Andrade поділилася за лаштунками проекту Нового каналу «єПитання», який покажуть 3 квітня о 20:00

Як впоратися з внутрішньою тривожністю та тримати себе в руках? Мало не щодня кожен українець думає про це, оскільки вже рік ми живемо у стані стресу через повномасштабну війну. За лаштунками шоу «єПитання» (Новий канал) своїми лайфхаками з цього приводу поділилася Michelle Andrade.

Лайфхаки для боротьби з тривожністю від Michelle Andrade - 2 - изображение

єПитання Мішель Андраде

“Неможливо бути постійно позитивною, але я намагаюся, – говорить співачка. – Для мене головне – не втрачати контакт із собою й підтримувати власне фізичне та ментальне здоров’я. Мій ранок починається з часу для себе: афірмації, розтяжка, медитації, дихальні практики. Правильне дихання допомагає заспокоїтися та зосередитися. Ще приймаю контрастний душ – він бадьорить і позбавляє тривожності. Таким чином я заряджаю себе на чудовий день”.

Емоційний баланс Michelle Andrade відновлює за допомогою спорту. Тренується тричі на тиждень і займається бігом. Каже, що це робить її більш продуктивною.

“Ще одна щоденна звичка, яка допомагає тримати себе у тонусі, – правильна література, – каже артистка. – І не забувайте про допомогу людям! Це ще один інструмент, що підіймає мій дух. Щодня я фінансово та інформаційно підтримую волонтерів і просто роблю добрі справи для людей поруч”.

Дивіться розважальне сімейне шоу «єПитання» з ведучою Лесею Нікітюк та командами українських співаків та співачок 3 квітня о 20:00 на Новому каналі!


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top