Таропрогноз на 20-26 березня: тиждень починає новий сонячний рік

Таропрогноз на 20-26 березня: тиждень починає новий сонячний рік - 1 - изображениеВесняне рівнодення 20 березня збігається з Молодиком 21 березня, тобто точка оновлення і початку нового циклу посилюється вдвічі. Адже весняне рівнодення завжди означає початок нового сонячного року, а місяць у свою чергу також розпочинає новий цикл. Унікальну енергію цих днів можна використати на благо собі. Спрямуйте її в позитивне русло й уникайте конфліктів і всілякого негативу. Таропрогноз на 20-26 березня: Детальніше читайте в таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 20-26 березня: тиждень починає новий сонячний рік - 2 - изображение

таролог и энерготерапевт Екатерина Пилипенко

Овен (П’ятірка Жезлів)

Бажання довести свою правоту і свою компетенцію може зіграти з Овнами злий жарт на цьому тижні. Оскільки ми вступаємо в новий сонячний і місячний цикл, то енергії може не вистачити на активні дії. Тому краще уникати найближчим часом різких рухів.

Телець (Шістка Кубків)

Спогади з минулого або зустріч зі старим другом стануть у нагоді для подолання проблем у сучасному житті Тельців. Це може стати джерелом натхнення і підтримки для вас зараз.

Близнюки (П’ятірка Кубків)

Для вдалого початку нового циклу Близнюкам варто відпустити те, що має вже піти з їхнього життя. Це непросто, але необхідно. Дайте собі час посумувати і крокуйте сміливо далі.

Рак (П’ятірка Мечів)

Будьте готові, що не все розпочнеться вдало для вас. Можуть бути розчарування найближчим часом, проте намагайтеся фокусувати свою увагу не на програші, а на його позитивному боці.

Таропрогноз на 20-26 березня: Лев (Двійка Мечів)

Левам доведеться приймати непросте рішення, хоч як не хотілося б ігнорувати чи відтягувати проблему. Зате це дасть поштовх для подальших перспектив і активного руху вперед.

Діва (Король Мечів)

Тиждень потребуватиме від вас стійкості, витримки та логічних рішень. Розпочинати нове завжди непросто, проте дуже цікаво. Не нехтуйте цінними порадами від авторитетного і розумного чоловіка, схожого на Короля Мечів.

Терези (Паж Кубків)

Вам можна трохи розслабитися в ці весняні дні й приділити увагу коханій людині або речам, що завжди вас надихають. Романтичні вчинки також входять в цей перелік.

Таропрогноз на 20-26 березня: Скорпіон (Десятка Пентаклів)

Варто зайнятися сімейним справами, наприклад, подумати, як найвдаліше провести час з родиною, чим порадувати дітей. Самі ці думки вже дають усвідомлення щастя, яке маєш.

Стрілець (Лицар Мечів)

Стрільцям доведеться розв’язувати конфлікти або самим з’ясовувати стосунки. Потрібно вивести все на чисту воду. Але при цьому не забувайте, що енергія на спаді, тож робіть справу розумно та екологічно для себе.

Козоріг (Королева Кубків)

Унікальний початок тижня потребуватиме від Козорогів турботливого ставлення як до себе, так і до інших. Уникайте конфліктних ситуацій, давайте собі відпочинок та шукайте відповіді на питання всередині себе.

Водолій (Королева Мечів)

На відміну від Козорогів вам доведеться бути більш серйозними та жорсткими. Від вас очікуватимуть рішень та розв’язання складних задач.

Риби (Король Пентаклів)

Весняне рівнодення та Молодик змусять вас підбити підсумки своєї діяльності. Лише після того, як ви побачите свої досягнення в матеріальному вимірі, можна розпочинати новий успішний для вас цикл.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

 

Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top