DEMCHUK присвятив пісню колишнім закоханим

DEMCHUK

Фіналіст Нацвідбору на Євробачення в Україні DEMCHUK презентував трек «Ножі» про втрачені стосунки, від яких залишились лише теплі згадки. 

«Ножі» висвітлює історію двох людей, яких розділили відстань та час. Героям пісні врешті-решт вдається зустрітись, проте завищені очікування були зруйновані тверезим усвідомленням, що «лавсторі» підійшла до логічного завершення. 

«У пісні я розповідаю власну історію емоцій і відчуттів про стосунки на відстані. «Ножі» була написана у період, коли війна розділила мене з коханою дівчиною. Ми закінчили наші відносини, але зустрівшись через деякий час, наші почуття знову запалали… Та ми обидва усвідомлювали, що спільна історія вже закінчилась. Ми забули всі образи та непорозуміння, але залишаємось близькими та вдячними один одному за такий досвід», – коментує DEMCHUK. 

«Ножі» – це пісня про вміння відпускати без болю та гіркоти у серці. Діалог двох закоханих, які не шукають винних – лише дякують один одному за тепло, яке було між ними.  

«Цим треком хочу подарувати підтримку кожному, чиї стосунки не витримали розлуки та війни, – додає артист. – Просто знайте, що ви не самотні і ви не винні. Час точно лікує»

Вперше трек «Ножі» наживо DEMCHUK виконав до офіційного релізу – на благодійних концертах до Дня Незалежності України в Будапешті, Франкфурті, Берліні та Варшаві. Вже з перших рядків пісні сотні глядачів співали разом з артистом! 

Слухай новий трек DEMCHUK «Ножі» вже зараз на всіх музичних платформах


Фото: прес-служба


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top