Як перестати жити на паузі: приклад і план дій

Любов Рудницька

Як перестати жити на паузі: приклад і план дій

Гештальт-терапевт, автор проєктів «Підтримуюча середа» та «План Б» Любов Рудницька для читачів Woman Magazine розповідає про те, як перестати жити на паузі, відкладувати свої бажання “на потім”. 

Любов Рудницька

Любов Рудницька

Наша психіка створена таким чином, що ми любимо планувати, а зараз у січні після свят найкраща можливість для цього. Агітую всіх перестати жити на паузі, почати адаптуватись та використовувати обставини як поштовх для змін.

Для натхнення в перші дні війни я використовувала своє оточення, а саме подругу Оксану, яка у 2014 році тікала з Донецька через війну. Вона проплакала над минулим життям десь пів року, а потім сказала собі: «Ти жива, в тебе є дитина, час спливає і треба діяти». До лютого 2022 року Оксана побудувала успішний бізнес в Києві, а донька вже рік навчалась закордоном. Війна знову постукала в її двері, але Оксана вирішила перебудовувати життя відразу, а не витрачати час.

Любов Рудницька

Щоб допомогти вам перестати жити на паузі я підготувала невеличкий список порад:

1. Не читайте новини та плітки. Спілкуйтесь про бізнес, очистить своє інфополе від воєнних аналітиків та підпишіться на профільних експертів.

2. У кожного має бути план. Напишіть всі цілі, яких хочете досягти. 

3. Пропишіть маленькі кроки для досягнення мрії.

4. Живіть далі. Важливо не бути жертвою і дозволити собі жити. Купіть собі сукню, сходіть в перукарню, почніть займатись спортом.

5. Якщо важко, зупиніться та проговоріть свої страхи. Діліться емоціями з близькими або ж приходьте на консультації.

Любов Рудницька

Важливо зрозуміти, що змінився не тільки світ, але і ми самі.  Більше інформації по кожному з пунктів чек-листа я даю у своєму інстаграм.


Текст та фото: Любов Рудницька


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top