Жан Беленюк про особисте життя у проєкті «Як ти?»

Жан Беленюк про особисте життя у проєкті «Як ти?» - 1 - изображение

Минулої суботи в ефірі та на офіційному Youtube-каналі СТБ вийшов черговий прем’єрний випуск проєкту «Як ти?» з Григорієм Решетником. Цього разу про своє життя від початку війни відверто розповів народний обранець та олімпійський чемпіонЖан Беленюк. Чи є у депутата друга половинка та де з ним можна познайомитися – дізнайтеся в матеріалі.

І хоч Жан Беленюк намагається всіляко обходити теми, які стосуються особистого життя, деякі подробиці Григорію Решетнику все ж таки вдалося дізнатися.

«Офіційно я неодружений», – відзначив Жан.

Проте на запитання, де ж можливо познайомитися з депутатом, Беленюк відповів:

«Я часто ходжу по вулиці пішки. Мене багато хто впізнає. Відвідую заклади харчування, кінотеатри, торгівельні центри. Також мене можна знайти в соцмережах».

Чоловік відзначив, що його обраниця не обов’язково має бути професійною спортсменкою, як і він.

«У мене були дівчата, які мали дотичне відношення до сфери спорту. Вони або самі займаються, або просто слідкують за собою та ходять в спортзал, підтримують форму. Головне, щоб людина розвивалася і їй було щось цікаво»,пояснив Беленюк.

Також Жан додав, що для нього важливо, щоб дівчина підтримувала його діяльність.

Про влаштування сімейного життя спортсмена особливо мріє його мама:

«Вона вже давно хоче онуків. Достатньо сильно пресингує з цього питання (посміхається). Сподіваюсь, що все ж таки воно вирішиться».

Фото: особистий архів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top