KATERINA RUTMAN WEDDING COLLECTION

KATERINA RUTMAN WEDDING COLLECTION - 1 - изображение

У любові немає меж, ідеального часу чи моменту. Вона зароджується, не дивлячись ні на які перешкоди, надихає та сповнює силою. Можна чекати безкінечно, коли настане влучна мить для того щоб відмітити свято любові. Так само і пропустити цю мить в очікуваннях, бо немає кращої хвилини, ніж зараз. Тому бренд KATERINA RUTMAN вирішив не відтягувати те, що планувалось вже довгий період часу, і таки випустити колекцію, яка стала справжньою одою коханню – весільну. 

KATERINA RUTMAN WEDDING COLLECTION - 2 - изображение

Багато вагань щодо доречності весільного одягу у час війни було у дизайнерки Катерини Рутман. Але безліч історій про зародження почуттів, зізнань та скріплення союзів саме у цей складний період, розвіяли усі сумніви і дали зрозуміти, що любити і жити потрібно сьогоденням, не варто соромитись своїх емоцій. І безперечно кожна дівчина хоче закарбувати цей день у пам’яті, зробити його особливим і виглядати неперевершено, щоб весілля асоціювалось зі святом та пережитими у цей день почуттями, а з не війною, яка супроводжує цю подію. 

KATERINA RUTMAN WEDDING COLLECTION - 3 - изображение

Моделі колекції виконані у стилі бренда з урахуванням усіх значущих елементів: об’ємні рукава та волани, вишивка, знакові квіткові орнаменти, корсети.

KATERINA RUTMAN WEDDING COLLECTION - 4 - изображение

Головним кольором став звичайно що білий, але для прихильниць нестандартних рішень декілька суконь виконані у чорному кольорі.

KATERINA RUTMAN WEDDING COLLECTION - 5 - изображение

Поза усілякими сумнівами плаття KATERINA RUTMAN – ідеальне рішення для будь-якого настрою свята, адже усі моделі досить різнобарвні та унікальні самі по собі: кокетливі та сексуальні з напівпрозорими деталями, або ж ніжні та легкі з невагомим шлейфом. Але об’єднує їх те, що усі вони підкреслюють тендітність та красу жіночого тіла. 

KATERINA RUTMAN WEDDING COLLECTION - 6 - изображение

Поцілунки, обійми та ендорфіни – рушійна сила гарного настрою та щасливих моментів. Без любові не буде і миру на землі, адже не даремно кажуть, що вона врятує світ. 

Фото: пресслужба бренду


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top