Uliana Royce: «Війна прийшла до мене двічі»

Uliana Royce: «Війна прийшла до мене двічі» - 1 - изображение

Українська співачка Uliana Royce випустила новий трек «Омана», який є віддзеркаленням її переживань через розрив стосунків. Ексклюзивно для Woman співачка розкрила таємницю, яка стала причиною завершення кохання. 

Ульяна, розкажіть, де вас застала війна? Ви були разом з коханим?

Війна застала мене вдома, разом з сім’єю, коли ми усі збиралися, вперше за 8 років, поїхати покататися на лижах. З хлопцем якраз відбувався період розставання, і він був доволі болісним. Тому я, власне, і планувала провести час з родиною, відволіктися від сумних думок та розчарувань, але сталося 24 лютого. 

Чому і коли стався розрив стосунків?

Ще до початку повномасштабного вторгнення він поїхав у москву. 24 лютого я все ж таки знайшла сили знову з ним поговорити. Благала його звернутися до своєї багатомільйонної аудиторії в ТікТок, розповісти людям з росії, що насправді відбувається в Україні, підняти хвилю спротиву, але все марно. Він заявив, що не збирається брати участь в інформаційній війні. Для мене це було незрозумілим, обурливим і огидним, адже, якщо йому байдуже на мене, то як можна проігнорувати той факт, що його батьки проживають на півдні країни, у місті, де з самого початку йшли активні бойові дії. Моя любов від такої позиції зникла миттєво, я з жахом усвідомила, що взагалі не знала людину, яку кохала і дуже сильно в ній помилялася. 

Uliana Royce: «Війна прийшла до мене двічі» - 2 - изображение

Співачка Uliana Royce

Якими були тоді ваші емоції?

Саме тоді я поставила остаточну крапку, тому що в цей день наші погляди на життя розійшлись в кардинально різних напрямках. Мій вибір був залишитись зі своєю сім’єю у своїй країні й допомогти у боротьбі з агресором, а його – заробляти мовчки гроші у московії. Це було неймовірно боляче, адже перед цим ми планували спільне майбутнє і будували великі плани. Та в одну мить все закінчилося. Я відчула подвійну зраду – мене і моєї країни. Після цього я прийняла рішення більш ніколи з ним не спілкуватися.

Був хтось поряд у цей період чи справлялись самостійно?

В ту ніч, коли були розставлені крапки над “і”, першим бажанням було підійти до мами та розбудити її, але я розуміла, що вона не спатиме зі мною всю ніч, теж переживатиме, не хотілося її засмучувати. Тому до самого ранку була сам на сам зі своїми емоціями та почуттями. Але вже з початком нового дня я відчула неймовірну підтримку від родини та друзів, за що їм дуже вдячна. Найрідніші люди були поряд зі мною у той непростий час.

Але попри їхню підтримку, я впала в депресію. Мені здавалося, що життя завершилося і це найстрашніше, що могло зі мною статися, зовсім не мала сил жити далі, займатися творчістю та якось себе опанувати. Цей розрив здавався тоді мені найстрашнішою трагедією мого життя. Але ранок 24 лютого вивів мене з цього стану. Я одразу зрозуміла, що це війна і все серйозно. Згадалися події 2014 року, коли я тікала з рідного дому від воєнних дій у Маріуполі. Тоді наступ росії зі Сходу вперше перевернув моє життя з ніг на голову. Я дуже добре пам’ятаю ті жахливі часи та ось вони увірвалися в мій дім знову. Прийшло усвідомлення, що як раніше вже не буде, і потрібно брати себе в руки та повністю трансформувати своє життя відповідно до нинішніх жахливих реалій.

Як прийшли до благодійних виступів, самі запропонували чи відгукнулися на чиєсь прохання? 

З початком війни уся моя команда, як і всі, перебувала у шоковому стані, та кожен намагався зберегти себе, знайти безпечне місце, всім було не до проєктів. Після декількох місяців, коли усі були в різних куточках світу, ми нарешті змогли знов зібрати усіх до купи. На зборах щодо нашої майбутньої діяльності вирішили, що всі наші сили будуть направлені на благодійні концерти, це здавалось і здається єдиним правильним рішенням в даній ситуації. Кожен допомагає на своєму фронті, ми з командою – не виключення. Від самого початку і дотепер продовжуємо брати участь у заходах, які направлені на збір коштів для ЗСУ, людей та дітей, які постраждали внаслідок російської агресії, та на підняття духу.

Що відчули під час першого виступу для військових?

Цей досвід запам’ятається назавжди. Перед виступом я дуже сильно нервувала, мені складно було підібрати правильні слова, не знала, як себе поводити і що робити… Але, вийшовши на сцену, мої переживання змінились на величезну вдячність та бажання підняти настрій цим чоловікам. Було дуже приємно поговорити з ними після концерту і зрозуміти важливість таких виступів, бо слова подяки від наших захисників і їхні посмішки – це інший рівень задоволення.

І, повертаючись до особистого життя, перебуваєте з кимось у стосунках?

Вихід моєї роботи символізує моє звільнення від минулих почуттів. В цій роботі я відпускаю увесь свій біль і спогади про колишнього. Зараз я не готова говорити про особисте життя. Все, що відбувалося у мене в цей період, буде в моїх піснях, які відкриють завісу на всі мої переживання та емоції, вже на початку 2023 року.

Фото: пресслужба співачки


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top