Українська Афродіта у новому лукбуці DARJA DONEZZ SS23

Українська Афродіта у новому лукбуці DARJA DONEZZ SS23 - 1 - изображение

Українська дизайнерка Darja Donezz представила лукбук своєї колекції весна-літо 2023 натхненної античними легендами та видатними жіночими образами. Інтерес мисткині до античної естетики не випадковий. Легенди, міфи, казки… Світ циклічний — а історія завжди повторюється. У кожної епохи є свої богині, війни, трансформації та перемоги.

У грецькій міфології Венера – Афродіта, рятуючись із сином Еротом від Тіфона, кинулася у воду і врятувалися, перепливши річку і перетворившись на риб.

«Дивовижно, але зараз ми з дітьми перебуваємо в Португалії, в країні, історія якої пов’язана з мореплавством і рибальством. Тому для мене нова колекція – це зв’язок між минулим і теперішнім. Це надія на повернення додому і подяка країні, в якій моя родина знайшла прихисток», – каже українська дизайнерка. 

Ефектна вишивка та художні принти традиційно присутні у колекції. Палітра аристократично шляхетна: чорний, відтінки піску і перлів, пильно-блакитний, чорнильний. Ключові речі: жіночні сукні, комплекти шовкових топів і спідниць в тон, напівпрозорі туніки та легінси, жакети із стилізованою шнурівкою на спині, фірмові костюми, кроп-топи із рукавами буф та жіночний трикотаж.

Фото: Anastasiya Borianaz (Fashion Office)


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top