Вівсяне печиво за рецептом Володимира Ярославського

Вівсяне печиво за рецептом Володимира Ярославського - 1 - изображение

Суддя проєкту «МастерШеф. Битва сезонів» на СТБ Володимир Ярославський поділився у соцмережі рецептом вівсяного печива з бананами та шоколадом. Як швидко приготувати смаколик – дізнайтеся в матеріалі. 

 «Хелсі-печиво, яке їм на сніданок перед спортивним залом. А для вас це ще може бути смачною ідеєю для дітей, які не бажають їсти вівсянку!», – зазначає Володимир.

Вівсяне печиво за рецептом Володимира Ярославського - 2 - изображение

Суддя проєкту «МастерШеф. Битва сезонів» на СТБ Володимир Ярославський

Інгредієнти:

  • 2 банани;
  • 70 грамів вівсянки;
  • 50 грамів 100% шоколаду;
  • 25 грамів какао-масла;
  • Горіхи та сухофрукти на ваш вибір.

Спосіб приготування:

М’якоть двох бананів добре розім’яти виделкою. Додати вівсянку і дати настоятись хвилин 15-20, потім суміш викласти у вигляді печива з маленьким вглибленням по середині на пергамент. За цей час увімкнути духовку на 180, коли нагріється випікати приблизно 20 хвилин. Розтопити чорний шоколад разом з какао-маслом (можна використати або водяну баню, або мікрохвильовку). Готові вироби вийняти з духовки, дати охолонути, у вглиблення налити трохи шоколадної суміші й поверх покласти горіхи та сухофрукти. Як охолоне, їсти можна навіть з молоком. Воно не дуже сухе, веганське і зручно взяти з собою!

«Шоколад ви можете брати на свій смак! Також можна додавати різні спеції до смаку! Банани найкраще смакують після заморозки, але і просто перезрілі підійдуть», додав шеф-кухар.

 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация от Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)

Фото: пресслужба СТБ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top