Волонтерів безкоштовно навчатимуть в українському освітньому IT-центрі

Волонтерів безкоштовно навчатимуть в українському освітньому IT-центрі - 1 - изображение

Освітній центр DAN.IT Education, що є учасником проєкту IT Generation Міністерства цифрової трансформації, оголосив про запуск грантової програми, в межах якої надається 100 стипендій на здобування IT-спеціальностей. Навчання проходитиме за 6 напрямками: програмування, вебдизайн, дата аналітика, маркетинг, тестування та ІТ-рекрутмент. Термін занять від 3 до 8 місяців. Студентами можуть стати волонтери від 18 років. 

«Всебічна підтримка волонтерства, їх активу  важлива задача бізнесу під час війни, – каже Ксенія Столбова, CEO освітнього центру DAN. IT. – Наша компанія вдячна кожному волонтеру та прагне допомогти охочим отримати нові знання та нову перспективну спеціальність в IT. Щобільше, волонтер для нас  це еталон мотивованої та високоефективної людини, тому ми переконані в успішності таких студентів. Навчання у нас побудовано на унікальній технології, яка відмінно зарекомендувала себе у багатьох країнах, в тому числі в Україні, Ізраїлі, Сполучених Штатах, впроваджуємо інноваційні рішення  такі як перший освітній Метаверс в Україні та супроводжуємо наших студентів до моменту їх працевлаштування, що дозволяє нам отримувати 76% працевлаштування студентів.»

Подати заявку на безплатне навчання можна на сайті освітнього центру. Серед претендентів буде проведений конкурс, за результатами якого буде відібрано сотню студентів. За умовами грантової програми кандидат повинен направити мотиваційний лист на тему «Чому саме я повинен отримати грант». На другому етапі проводитиметься тестування здібностей, а на третьому – персональне інтервʼю. За результатами кожного етапу відберуть найкращих, а серед фіналістів будуть обрані переможці.

Збір анкет пройде до 30 листопада включно, а початок курсів запланований на грудень 2022-січень 2023 року.

Фото: Freepik


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top