Таропрогноз на 14-20 листопада: знаки у пошуках світла всередині себе

Таропрогноз на 14-20 листопада: знаки у пошуках світла всередині себе - 1 - изображение

Ніби тільки-но розпочався найтемніший місяць року, але ось ми вже досягли його екватору. А значить, вже не за горами день зимового сонцестояння і повороту до світла. Проте зараз, особливо в період місяця на спаді, важливо прислухатися до себе, не перевантажувати себе, знаходити розраду в дрібних затишних речах. І за відсутності зовнішніх світил шукати світло всередині себе. Більше про новий тиждень читайте в Таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 14-20 листопада: знаки у пошуках світла всередині себе - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (Сімка Жезлів)

Найближчим часом в житті Овнів може статися дуже важлива для них подія, тож треба не проґавити таку можливість. Однак суперники та недоброзичливці спробують нашкодити вам. Не дайте їм цього зробити, дійте наввипередки і будьте на висоті. Тільки завдяки сміливості й рішучості ви досягнете бажаного успіху.

Телець (Трійка Пентаклів)

Тельцям ця карта пророчить хороші досягнення в роботі й фінансових справах. Ви зможете досягти своїх цілей лише заручившись підтримкою колег і друзів. Самостійно ви не зможете зрушити з місця свою справу, лише спільні зусилля зроблять це.

Близнюки (Шістка Кубків)

Новий тиждень занурить Близнюків у приємні спогади. Аналіз того, про що мріяв і що здійснилося, може дати важливий ресурс для сьогодення та майбутнього. Ви можете зустріти когось з минулого життя, а також знайти важливу річ, яку вважали загубленою навіки.

Рак (Лицар Пентаклів)

У Раків на цьому тижні можуть бути ділові поїздки, пропозиція роботи за кордоном або довгоочікуваний успіх як результат тяжкої праці. Карта може стати вашою запорукою успіху в справі, яка потребує терпіння, уваги та ретельності виконання.

Лев (Сімка Мечів)

Левам варто бути обережними найближчим часом. Є ризик бути ошуканим, тому краще не піддаватися на активні вмовляння та уважно читати всі ділові папери і важливі документи. Утім, карта також радить самому в деяких ситуаціях схитрувати, щоб не залишитися в дурнях.

 Діва (Трійка Кубків)

Діви найближчим часом можуть розраховувати на розширення кола спілкування, на нові цікаві та корисні знайомства, які допоможуть покращити результати в будь-якій сфері життя. Будьте відкриті до нових можливостей, впустіть до свого життя свіжий вітер змін.

Терези (Сила)

У Терезів може скластися така ситуація, яка потребуватиме докласти зусиль для досягнення певних цілей. Будьте певні, сил у вас вистачить на все, проте дійте без агресії, м’яко і впевнено.

Скорпіон (Імператриця)

Для Скорпіонів цей тиждень стане по-домашньому затишним та по-осінньому атмосферним. Влаштуйте затишну зустріч з рідними і друзями, пригостіть їх своїми смаколиками. Також цей аркан несе творчу енергію, тож дайте волю своїм здібностям і не стримуйте свою фантазію.

Стрілець (Четвірка Жезлів)

Стрільцям точно буде що відсвяткувати найближчими днями. І ніякі похмурі дні або відключення електроенергії вам не завадять. Чи то успіх у професійній діяльності, чи то отримання фінансового заохочення, чи то важлива подія у стосунках – у будь-якому випадку ви отримаєте підтвердження того, що знаходитесь на правильному шляху.

Козеріг (Жриця)

Найближчим часом Козерогам варто прислухатися до себе, розібратися у своїх відчуттях і довіритися своїй інтуїції. Без цього не варто робити необачних та швидких дій. Не варто квапити події, все відбудеться у призначений для того час. А до цього воно може бути приховано від вас завісою таємниці.

Водолій (Король Пентаклів)

Найближчим часом Водолії зможуть підбити підсумки своєї праці та порадіти гарному результату. І відповідно, згодом взятися за новий успішний проект, або розпочати новий етап в роботі. Можливо також, що ви зустрінетеся з професійною людиною, яка допоможе порадою не тільки по робочих справах.

Риби (Колісниця)

У Риб на цьому тижні можуть бути важливі поїздки або переїзди. Втім, Колісниця завжди несе енергію перемоги, розвитку й правильної динаміки. Тож, можна багато чого досягти, рішуче управляючи всіма процесами на цьому відрізку часу. Пам’ятайте при цьому про емоційний баланс і якісний відпочинок.

Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: @kateryna_pylypenko_tarot

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top