Marvel та найкращі комедії — улюблене кіно та серіали на ТЕТ

Marvel та найкращі комедії — улюблене кіно та серіали на ТЕТ - 1 - изображение

Цього тижня (14-20 листопада) телеканал ТЕТ покаже продовження пригод у кіновсесвіті Marvel. Зокрема, «Люди-Ікс: Перший клас», «Росомаха. Безсмертний», «Люди Ікс: Апокаліпсис», «Логан: Росомаха». А також найкращі комедії: «Шпигун, який мене кинув» та «Інша жінка».

Marvel та найкращі комедії — улюблене кіно та серіали на ТЕТ - 2 - изображение

А ще в ефірі телеканалу дивіться найцікавіші шоу. Відоме інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» (об 11:00), про життя знаменитостей і народних героїв, популярне релокейт реаліті-шоу «Любий, ми переїжджаємо» (о 12:00) і тревел-шоу «Світ навиворіт» (о 17:00) з головним мандрівником країни Дмитром Комаровим. А також серіали: «Усі жінки — відьми» (о 13:00), про пригоди відьом у боротьбі зі злими силами, «Одного разу під Полтавою» (о 15:00), про неймовірне життя Юрчика та Яринки. Вже з понеділка ТЕТ показуватиме «Ромео і Джульєтта з Черкас» (20:00). Це історія щиро закоханої пари та запекло ворожих батьків на український лад. Серіал обовʼязково підійме настрій глядачам і надихне на романтичні жести.

Marvel та найкращі комедії — улюблене кіно та серіали на ТЕТ - 3 - изображение

У пʼятницю о 18:00 не пропустіть премʼєрний епізод нового сезону шоу «Ліга сміху». Та о 22:30 можливість посмійтеся з ворога з сатирично-патріотичною комедією «Бункер» виробництва Студії «Квартал 95» про злочини фашистів сьогодення, адже в такі тяжкі часи надважливо підтримувати бойовий настрій і гумор.

Також щосуботи о 21:00 насолоджуйтеся фіналом другого сезону найяскравішого шоу країни «Маскарад», який полюбився глядачам своєю красою, магічною атмосферою та позитивом.

А в неділю о 19:00 дивіться фінал наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни» на ТЕТ. Почуйте, як звучить найспівочіша нація світу!

Marvel та найкращі комедії — улюблене кіно та серіали на ТЕТ - 4 - изображение

Прокидайтеся щоранку з шоу «Сніданок з 1+1», у будні о 7:00 та на вихідних о 8:00. 

Фото: пресслужба ТЕТ


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top