Таропрогноз на 8-14 серпня: врожайний місяць подарує успіх деяким знакам

Таропрогноз на 8-14 серпня: врожайний місяць подарує успіх деяким знакам - 1 - изображение

На цьому тижні настане остання літня Повня, яку називають за давньою традицією американських індіанців “осетровою”. Назва утворилася через велику кількість риби саме на повний місяць у північноамериканських річках. Китайці ж називали цю Повню Місяцем Врожаю, що знову нагадує нам про результати цього сезону, про достаток і багатство. Відбудеться Повня в ніч з 11 на 12 серпня.

Варто вчасно до Повні завершити свої великі справи, підбити підсумки, а сам день Повного місяця присвятити відпочинку або творчості. З чим ще доведеться стикнутися на цьому тижні, читайте в новому таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 8-14 серпня: врожайний місяць подарує успіх деяким знакам - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (Король Пентаклів)

Карта доповнює енергію Повні, адже вона означає, що найближчим часом Овни зможуть підбити підсумки своєї праці та порадіти гарному результату. І відповідно згодом взятися за новий успішний проект або розпочати новий етап в роботі. Можливо також, що ви зустрінетеся з професійною людиною, яка допоможе порадою не тільки по робочих справах.

Телець (Дев’ятка Жезлів)

Тельцям для досягнення поставленої мети доведеться докласти максимум зусиль. З першого разу може нічого не вийде. Проте енергії, мудрості та внутрішньої дисципліни у вас вистачить для цього. У разі успішного виконання справи можливе подальше кар’єрне зростання.

Близнюки (Туз Мечів)

Близнюки скоро знайдуть вихід з непростого становища або рішення складного питання. При чому по Тузу Мечів воно може прийти як спалах або раптове осяяння. Також карта радить найближчим часом не робити необдуманих вчинків, а дотримуватися поклику логіки та розуму. Будьте уважні до свого емоційного стану, не перевантажуйте свою нервову систему.

Рак (Імператор)

Ракам на тижні або самим доведеться побути в ролі Імператора та взяти на себе відповідальність у прийнятті важливих рішень, керувати й опікуватися, або ж відчути підтримку з боку чоловіка з енергією цього аркану. Удача на вашому боці, тож сміливо беріться за складні задачі. Результат невдовзі вас здивує і повністю задовольнить.

Лев (Трійка Мечів)

Леви ризикують через неприємні новини або життєві негаразди впасти у відчай, довести себе до депресивного стану тощо. Повня може ще загострити ці відчуття. Тож згадайте сакраментальне “І це минеться” і пошукайте навкруги приємні враження, емоції, не відмовляйтеся від допомоги та спілкування з друзями і рідними.

Діва (Місяць)

На Дів очікує період невизначеності, що може посилити страхи і переживання, притягнути неприємності й фінансові проблеми. Повня додасть руйнівної енергії цим процесам. Тому присвятіть початок і середину тижня якісному відпочинку, турботі про здоров’я, духовним практикам. Уникайте негативних новин, агресивних суперечок, зосередьтеся на позитивному боці життя.

Терези (Король Мечів)

Терези цього тижня проходитимуть іспит на кмітливість, знання тактики та вміння користуватися накопиченим досвідом. Готуйте переконливі плани, підбирайте аргументи. Проявіть свій розум саме там, де ситуація давно потребує вирішення. Але якщо ви довгий час не можете впоратися з проблемою, то запросіть фахівця, щоб він дав вам професійну пораду.

Скорпіон (Закохані)

Скорпіони найближчим часом можуть стикнутися з необхідністю вибору, який можна назвати випробуванням волі. При цьому вами може керувати такі сильні почуття, що штовхатимуть на вчинки, в інших ситуаціях дуже дивних. Проте не забувайте, що нерішучість може бути згубнішою, ніж неправильний вибір.

Стрілець (Шістка Пентаклів)

У Стрільців буде змога найближчим часом проявити свою щедрість. Допоможіть людині, що звернулася до вас зі своєю проблемою, постарайтеся проявити увагу до неї. Пам’ятайте, що добро, яке ви зробите, обов’язково повернеться до вас. Також постарайтеся до Повні віддати борги.

Козоріг (Трійка Кубків)

Козороги найближчим часом можуть розраховувати на розширення кола спілкування, на нові цікаві та корисні знайомства, які допоможуть покращити результати в будь-якій сфері життя. Будьте відкриті до нових можливостей, але не ставтеся до всього занадто легковажно.

Водолій (Блазень)

На Водоліїв очікує, згідно аркану Блазня, дуже багато нових і цікавих справ. Вам доведеться імпровізувати, бути ініціатором та першопрохідником. Загальна енергетика тижня та Повні дозволить упоратися зі справами без особливих труднощів та перешкод.

Риби (Вісімка Мечів)

Напередодні Повні Риби можуть неочікувано стикнутися з перешкодами, заборонами й обмеженнями. Не намагайтеся пробити головою бетон, краще видихніть, візьміть паузу, а потім детально проаналізуйте ситуацію. І рішення обов’язково знайдеться.


Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.instagram.com/katrin_pilipenko_tarot

www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top