Таропрогноз на 7-13 листопада: місячне затемнення змусить діяти зважено й обережно

Таропрогноз на 7-13 листопада: місячне затемнення змусить діяти зважено й обережно - 1 - изображение

Тиждень, що розпочався, відзначиться важливою подією – місячним затемненням 8 листопада, яке закриє осінній коридор затемнень. Отже період певних випробувань залишиться позаду. В цей день краще дати собі змогу відпочити та уникати агресивного спілкування, крупних фінансових операцій, переїздів, тощо. Повне місячне затемнення – це зазвичай час очищення і трансформації. Тож скористайтеся цим для того, щоб привернути позитивні зміни у своє життя. Що ще принесе цей тиждень усім нам, читайте в новому Таропрогнозі від тарологині Катерини Пилипенко.

Таропрогноз на 7-13 листопада: місячне затемнення змусить діяти зважено й обережно - 2 - изображение

Таролог і енерготерапевт Катерина Пилипенко

Овен (Туз Жезлів)

В Овнів на цьому тижні вистачить енергії, щоб взятися за нову справу або зрушити з місця те, що застрягло. Яке б завдання не стояло перед вами, беріться за нього з упевненістю у своїх силах, з оптимізмом. І ви обов’язково досягнете успіху. Але уникайте братися до активної роботи 8 листопада, в день затемнення місяця.

Телець (Трійка Кубків)

Тельці найближчим часом можуть розраховувати на розширення кола спілкування, на нові цікаві та корисні знайомства, які допоможуть покращити результати в будь-якій сфері життя. Будьте відкриті до нових можливостей, але не ставтеся до всього занадто легковажно.

Близнюки (Пустельник)

Близнюки під впливом місячного затемнення можуть зануритися у свої відчуття та захотіти побути на самоті. Не треба від цього бігти, бо цей стан для вас стане ресурсним і допоможе знайти відповіді на свої питання. Карта означає духовний пошук, та мудрість при прийнятті важливих рішень.

 Рак (Двійка Жезлів)

Раків місячне затемнення змусить зупинитися і присвятити тиждень відпочинку й спокійному визначенню подальшого шляху, плануванню та виробленню нової стратегії. Вам необхідно оцінити ситуацію та зважити свої можливості для подальшої продуктивної діяльності.

Лев (Десятка Мечів)

У Левів з кінцем коридору затемнень може завершитись певний період або певна ситуація в житті, при чому не найкращим чином. Негативне сприйняття життєвих подій посилиться впливом місячного затемнення, тож обов’язково враховуйте це. Потурбуйтеся про свій емоційний стан, зверніться за допомогою та підтримкою до рідних та друзів. І пам’ятайте, що ви вже на порозі нового життєвого етапу.

Діва (Шістка Жезлів)

Тиждень для Дів точно буде дуже вдалий, і принесе безліч приємних сюрпризів у вигляді вирішених проблем, над якими ви працювали вже довгий час. Розпочаті нещодавно справи підуть у гору. Обов’язково цей успіх розділіть з друзями і колегами, з тими, хто щиро порадіє за вас.

Терези (Вісімка Кубків)

У Терезів може розпочатися новий етап у житті, коли доведеться з чимось розлучитися і йти на пошуки нового. Не варто засмучуватися, відпустіть те, чого вже не повернути. Стан пошуку, нових зустрічей і неабияких подій багато чого цікавого і продуктивного принесе у ваше життя.

Скорпіон (Імператор)

Скорпіонам на тижні або самим доведеться побути в ролі Імператора та взяти на себе відповідальність у прийнятті важливих рішень, керувати й опікуватися чимось, або ж відчути підтримку з боку чоловіка з енергією цього аркану. Удача на вашому боці, тож сміливо беріться за складні задачі. Результат невдовзі вас здивує і повністю задовольнить.

Стрілець (П’ятірка Жезлів)

Представники цього знаку зустрінуться на цьому енергетично важкому тижні віч-на-віч з випробуванням, де їм доведеться відстоювати свої принципи, доводити свою правду. Якщо ви поведете бій чесно і до того ж з повною віддачею, то перемога вам забезпечена.

Козеріг (Сімка Жезлів)

Найближчим часом в житті Козерогів може статися дуже важлива для них подія, тож треба не проґавити таку можливість. Однак суперники та недоброзичливці спробують нашкодити вам. Не дайте їм цього зробити, дійте наввипередки і будьте на висоті. Тільки завдяки сміливості й рішучості ви досягнете бажаного успіху.

Водолій (Туз Пентаклів)

Водоліям пощастить на цьому тижні. Ваш щасливий шанс може чекати на вас будь-де. Проте найбільш ймовірно, що він стосуватиметься роботи або капіталовкладень. Ви зможете закласти фундамент свого нового довгострокового проекту, про який ви давно мріяли. Варто лише проявити наполегливість і терпіння. Проте не намагайтеся розпочинати свою справу в день місячного затемнення, щоб не втратити свій шанс.

Риби (Дев’ятка Жезлів)

Рибам на цьому тижні для досягнення поставленої мети доведеться докласти максимум зусиль. З першого разу може нічого не вийде. Проте енергії, мудрості та внутрішньої дисципліни у вас вистачить для цього. У разі успішного виконання справи можливе подальше кар’єрне зростання.

Таролог та енерготерапевт Катерина Пилипенко

Контакти: www.facebook.com/Катерина-Пилипенко-БіоенергетикаТаро


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top