Українець Євген Пельтек пройшов у чвертьфінал «Голосу Польщі»

Українець Євген Пельтек пройшов у чвертьфінал «Голосу Польщі» - 1 - изображение

У 13 сезоні вокального проєкту «Голос Польщі» засвітився українець Євген Пельтек. Він обрав команду співачки Lanberry, однак на етапі «Битв» виконавця перехопили Томаш і Барон із гурту Afromental. Далі Євген успішно пройшов «Нокаути» з ліричною баладою Оззі Осборна «Dreamer» і продовжив втілювати свої мрії у прямих ефірах. Хлопець довів тренерів до сліз.

Для першого прямого ефіру Євген обрав легендарний хіт Океана Ельзи «Обійми», виконавши його українською і частково польською мовами.

«Я відчував величезну відповідальність – поділився Євген Пельтек. – Коли зупинив свій вибір на цій композиції, навіть не уявляв, як важко буде її виконувати. Емоції переповнювали. Пісня повернула мене до жахливих реалій у нашій країні. Насправді дуже непросто співати, коли у тебе «ком у горлі». Радий можливості виконати приспів польською мовою і передати таким чином сенс рок-балади нашим братам із Польщі».

Тренери проєкту не залишилися байдужими. Юстина Стечковська не приховувала сліз, а зворушений рокер Марек Пекарчик публічно подякував Євгену за проникливе виконання.

«Коли ти співав, я думав, що у цей страшний для твоєї країни і для тебе час ти можеш співати тільки про кохання. Це єдина думка, яка може врятувати. Дякую тобі за цю пісню».

Під час першого прямого ефіру Євгена підтримували учасники українського гурту «Антитіла», які стали запрошеними гостями вокального ТВ-шоу. Пельтек пройшов у чвертьфінал «Голосу Польщі» за результатами смс-голосування глядачів.

Фото: прес-служба артиста


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top