Diana Gloster та Marko Kvitka заспівали дуетом

Diana Gloster та Marko Kvitka заспівали дуетом - 1 - изображение

Diana Gloster та Marko Kvitka презентували першу дуетну пісню «По воді». В унісон у цій пісні звучать не лише голоси артистів, але і їх душі, бо за 6 місяців підготовки релізу артисти стали близькими друзями та пережили разом стільки емоційних та тривожних подій, враховуючи наше сьогодення, скільки не переживають люди за 3-5 років відносин (навіть жили разом).

Зустрілись не випадково

«Ми ніколи не спілкувалися близько, бачились, можливо, один раз. Marko неочікувано надіслав мені музику без тексту та пропозицію записати дует. Музика настільки відгукнулася в моєму серці, що я написала текст за 15 хвилин. Marko з першої зустрічі став моїм близьким другом. Я такого ще ніколи не відчувала, ми точно зустрілися не випадково», – поділилася Diana Gloster.

Diana Gloster та Marko Kvitka заспівали дуетом - 2 - изображение

Diana Gloster та Marko Kvitka заспівали дуетом

«Я запропонував Ді заспівати разом десь на початку літа. Мене як завжди не підвів мій внутрішній голос запропонувати цю роботу саме їй, бо, як виявилось, ми максимально схожі. Це велика радість – знайти таку людину. Бажаю кожному віднайти це відчуття близькості!», – додає Marko.

Не могли зняти кліп через постійні прильоти

Diana та Marko також прожили разом нелегкий процес зйомки mood video, оскільки обставини воєнного часу вносять певні корективи. Роботу, яку зазвичай можна зняти за 3-4 дні, враховуючи кількість локацій, артисти знімали місяць, через режим маскування, умови збереження електроенергії та вимкнення енергопостачання, повітряні тривоги, що лунають по декілька разів на день.

«Ми планували знімати деякі кадри на світанку… Саме у той день стався прильот по Києву і ми сиділи у сховищах 5 годин… А коли приїхали знімати у філармонії, вимкнулося світло у місті. Це було дуже важко. До цих умов неможливо звикнути, але ми продовжуємо працювати попри усе», – коментує Diana.

Diana Gloster та Marko Kvitka заспівали дуетом - 3 - изображение

Diana та Marko також прожили разом нелегкий процес зйомки mood video

«Зйомка, на диво, проходила легко та невимушено. Але через кляті тривоги та обставини воєнного часу процес вийшов затягнутий та складніший морально… Бо дати емоцію легкості під сирену, м’яко кажучи, складно», – коментує Marko.

«По воді» вже доступна на всіх цифрових майданчиках та на YouTube

Фото: прес-служба артистів


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top