Осінній гардероб: 10 новинок від українських брендів

Осінній гардероб: 10 новинок від українських брендів

Осінній гардероб: 10 новинок від українських брендів

Цієї осені ми вчимося жити в нових умовах. Попри труднощі та небезпеки продовжуємо працювати, донатити, збиратися з найріднішими, готуватися до холодів. І звісно ж — готувати до них свій осінній гардероб. І перевагу надаємо українським брендам, сильним та мужнім: вони не зупинилися, а навпаки — до нового сезону відшили свіжі колекції.

Разом з проєктом «Всі. Свої» ми зібрали 10 локальних виробників, новинки яких варто приміряти.

NOVE

Вовняні пальта різних фасонів та кольорів чекають на примірки у бренда NOVE. Двобортні, А-подібного силуету, на запах, оверсайз, кокони, зі спущеною лінією плеча або рукавами-регланами, з утеплювачем slimtex для морозної зими або легкі тренчі для теплої осені — тут варіантів дійсно багато. Обирайте класичні моделі базових кольорів на щодень або оригінальні фасони з принтами для яскравих луків.    

Wonder

Ще один бренд, де можна знайти верхній одяг «поза часом» — це Wonder. Команда шиє ідеальні пальта та тренчі для жінок, максимально адаптуючи кожну модель під клієнта. Наші фаворити — стьобане пальто для комфортних розслаблених образів та утеплене пальто-шубка, аби створювати елегантні образи навіть під час сильних холодів.

Season

На цьому парад пальт не закінчується! Українські бренди відшили цього сезону так багато класних моделей, що неможливо зупинитися їх показувати. Так, у Season можна купити лаконічні тренчі різних кольорів та пальта. Ми для себе обрали модель «Грейс»: це однобортне пальто з поясом, відкладним коміром та розрізами по боках.

MariOlli

Розкішні пальта з шерсті бебі альпаки — справжня фішка бренду MariOlli. Класичний жіночний крій у поєднанні з «пухнастою» фактурою створюють нетривіальну і водночас універсальну річ. Стилізуйте з кросівками та джогерами, підборами та брючними костюмами, чобітьми та трикотажними сукнями чи спідницями.

Vivalon

Ще один виробник пальто, який вже понад 20 років на ринку, — це Vivalon. Чорне та бежеве пальто від цього бренду ми вважаємо мастхевом будь-якого гардероба! Якісні класичні речі, які ніколи не вийдуть з моди і завжди підстрахують, коли «немає чого вдягти».

ellen style  

Завершуємо список виробників пальт брендом ellen style. Тут можна купити не лише пальта, а й куртки. Своє серденько ми віддали пальту середньої довжини у трендовий принт: воно класно виглядатиме з улюбленими ковбойками та трикотажними костюмами. Та й з усім гардеробом!

Wool Happen

Пальто обрали — тепер потрібен трикотаж! Його шукаємо у бренда Wool Happen, що виготовляє зручні светри та костюми з якісних матеріалів. У нашому топі на цей сезон опинився білий фактурний лонгслів з мериносової вовни та віскози, а також оливковий светр вільного крою з бавовни.

Wool Happen Осінній гардероб

Wool Happen

ModeCOMMODE

З мериносової вовни, кашеміру та бавовни створюють свої речі й у бренді ModeCOMMODE. В асортименті виробника є светри, сукні, спідниці, штани та інше. Радимо обов’язково звернути увагу на комплект з трикотажних штанів та жилету: його можна стилізувати як у розслаблених, так і в більш формальних образах.

ModeCOMMODE осінній гардероб

ModeCOMMODE: осінній гардероб

HATE DATE          

В осінньому гардеробі не обійтися без якісного жакета! І якщо у вас уже є базова модель, саме час приглянутися до піджаків від  HATE DATE: це речі, перешиті з вінтажних. Бренд сповідує принципи свідомого споживання та робить патріотичні піджаки з цікавими принтами. Ми до свого вішлиста записали модель зі стразовою бахромою та написом Ukrainian на спині.

HATE DATE  Осінній гардероб

HATE DATE

L.Mark

Взуття цього сезону радимо пошукати у L.Mark. Це класний бренд, що може пошити пару вашої мрії на замовлення. А ще команда паралельно відшиває таке необхідне взуття для військових, тож купуючи тут, ви не тільки отримуєте якісне взуття, а й підтримуєте важливу справу. Цього сезону в асортименті L.Mark ми обрали високі чоботи та черевики на масивній підошві — зручно та актуально.                 

L.Mark Осінній гардероб

L.Mark

VELLERS

Чоловічі футболки, худі та навіть куртки класно приживаються у жіночих гардеробах. А можна придбати дві одиниці та створити парні образи. Словом, ми не могли пропустити класний бренд чоловічого одягу: у VELLERS цієї осені можна обрати актуальні речі і собі, і бойфренду чи чоловіку.

VELLERS осінній гардероб

VELLERS: осінній гардероб

 

Купити речі від українських брендів на осінь можна 21–22–23 жовтня на Десятинній, 12: проєкт «Всі. Свої» проведе там маркет «Дні українського пальта». На локації будуть пальта та інший верхній одяг, трикотаж, сукні та спідниці, сумки та аксесуари від локальних виробників.


Фото: прес-служба 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top