Бренд Vorozhbyt&Zemskova презентував колекцію на Vienna Fashion Week

Бренд Vorozhbyt&Zemskova презентував колекцію на Vienna Fashion Week - 1 - изображение

Український бренд Vorozhbyt&Zemskova представив колекцію SS23 на Vienna Fashion Week, за підтримки Ініціативи «Support Ukrainian Fashion» від Ukrainian Fashion Week. Показ Vorozhbyt&Zemskova у Відні став сьомою подією UFW International Season SS23.

Синергія сталевого мегаполісу і тендітної дівчини

Підіймаючи голову догори серед скляних піків сучасних мегаполісів, все частіше ловиш себе на думці, що світ несеться вперед зі швидкістю блискавки. Височенні будівлі з’являються довкола так непомітно, а людина здається маленькою та непомітною істотою у вирі модернізованого світу. Іноді хочеться захиститися від нависаючого тягаря великого міста, відчути тепло і комфорт, якого так не вистачає у полоні скла та металу. Цього сезону бренд Vorozhbyt&Zemskova демонструють своє бачення синергії сталевого мегаполісу і тендітної дівчини. 

Нові моделі поєднують у собі збільшенні форми та об’єм, які можна порівняти з масивністю сучасних будівель, чіткі лінії і приталені силуети, як відсилка до ідеальної геометрії хмарочосів, разом із ніжними кольорами і легкими матеріалами, що символізують ті якості, якими наділені жінки. Жінки, які демонструють силу, відвагу та незалежність духу, але всередині завжди залишаються тендітними та легкими, звертаючись до моди у пошуку феєрії та свята. 

Відсилка до моди 1960-х

Колекція стала відсилкою до моди 1960-х: для дизайнерів було важливим зберегти основні деталі, що були притаманні одягу того десятиліття – масивні кармани, декоративні хлястики, металеві пряжі та ґудзики. Унікальною деталлю стали подвійні вистрочки, які використовуються для нанесення геометричних фігур, що з’являються на одязі. 

Головний меседж колекції був закладений у поєднані форм: невагомі сарафани у білизняному стилі – поруч із брутальними куртками, або ж брюки карго з плащами під пояс, які підкреслюють талію. Такі мікси, створені на контрасті, викликають неабиякий дисонанс, так само, як і події сьогодення. 

Контрасти сховані в колекції усюди. Дизайнери Олена Ворожбит і Тетяна Земськова погралися із поєднанням діаметрально протилежних силуетів, форм, матеріалів та кольорів. Матеріали: еко-шкіра, бавовна у різноманітних переплетах, віскоза – легка для суконь і у суміші з поліестером для костюмів. Кольори: базові відтінки чорного, молочного і білого, які вдало відтіняють м’ята, ніжний бузок, голубий та рожевий. У модельному ряді представлені: сучасні худі, світшоти, оверсайз куртки і брюки карго, притаманні для повсякденного життя, і більш елегантні сарафани, сукні, брюки кльош, плащі і довгі спідниці. 

Фото: Fashion Office


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top