7 щоденних звичок, які допоможуть почуватися краще

7 щоденних звичок, які допоможуть почуватися краще - 1 - изображение

7 звичок

Надія Матвєєва розповіла про 7 щоденних звичок, які допомагають їй почуватися продуктивнішою, зменшити вплив стресу на організм та наближати нашу перемогу.

В ефір СТБ повернувся проєкт «Щасливі за сім днів», який був відзнятий до повномасштабного вторгнення росії в Україну. Щонеділі, о 19:50, Надія Матвєєва, разом з Мариною Боржемською та Андрієм Жельветро, продовжують допомагати героїням реаліті змінювати своє життя. Цінними порадами експерти діляться не лише в ефірі. Так, Надія Матвєєва розповіла про звички, які допомагають їй підтримувати себе у хорошій фізичній та емоційній формі.

Телеведуча наголошує, що, попри повномасштабне вторгнення росії в Україну, потрібно знаходити в собі сили на емоційне перезавантаження та піклуватися про своє здоров’я. Прості та корисні звички Надії стануть у нагоді кожному!

Щоденні добрі звички:

1. Зранку вода з лимоном.

2. Ранкова руханка мінімум 7 хвилин.

3. Активна прогулянка, зазвичай від 16000 кроків (пам’ятайте, що робити це можна лише переконавшись у безпеці прогулянки).

4. Допис, за що вдячна світу, людям, собі (можна вести щоденник вдячності).

5. Концентрація на маленьких радощах. За словами телеведучої, наш щоденний обов’язок (окрім постійної підтримки ЗСУ та праці) – знаходити або створювати маленькі радощі. Наприклад, прогулянка з хатнім улюбленцем, ранкова кава, обійми з близькими, нове хобі та інше).

6. Масаж голови.

7. Пальчикова гімнастика.

Бережіть себе!


Фото: Pixabay


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top