Netflix Time: що дивитися восени

Netflix Time: що дивитися восени - 1 - изображение

Netflix Time: що дивитися

Що дивитися на Netflix? Осінь – найкраща пора для перегляду фільмів та серіалів. За вікном проривається дощ, а вдома разом з друзями та близькими в комфортній атмосфері, варто насолодитися переглядом цікавих історій.

Woman Magazine зібрав підбірку Netflix новинок осені. 

Пісочна людина

У центрі сюжету повелитель царства снів Морфей, який потрапляє в 1916 році в полон. Він має намір відновити порядок у своєму королівстві Снів.

Як каже продюсер Аллан Гайнберг:

««Пісочна людина» дивним чином змінює жанри. Це історична фантастика. Це жахлива історія. Це сучасна драма. Це велика фантазія».

Дістати ножі 2

Магнат Майлз Брон запрошує своїх друзів відпочити на грецькому острові. Але трапляється моторшне вбивство. Детектив Бенуа Блан займатиметься новим розслідуванням.

У стрічці будуть представлені гучні імена Голлівуду: Денієл Крейґ, Дейв Батіста, Едвард Нортон, Кейт Гадсон та інші знаменитості.

Клуб опівнічників

Група смертельно хворих підлітків збираються вночі і розповідають одне одному страшні історії. Друзі домовляються: хто помре перший, спробує з потойбіччя сконтактувати з друзями. 

Кохання на віллі

Головна героїня після розриву відносин вирішує відпочити в Італіі. Але її вілла, яку вона заздалегідь зарезервувала, вже була зайнята самовпевненим англійцем. Легка, романтична комедія. 

Афіна

Сюжет фільму відбувається в одному із кримінальних районів Парижа під назвою Афіна. Його герої – представники етнічної діаспори, які влаштовують заворушення. Але під час одних розбірок розгортається боротьба між трьома братами: військовослужбовцем, наркодилером та організатором заворушень.

 


Фото: Pexel 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top